Kosten afkickkliniek

Uw behandeling wordt vergoed

Als u bij ons een behandeling start dan valt deze binnen uw basisverzekering. Dit betekent dat uw zorgverzekeraar de behandeling vergoed. Wij zullen de vergoeding van uw behandeling ook rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen. Hierdoor heeft u hier geen omkijken naar.

Omdat de behandeling binnen uw basisverzekering valt is het wettelijk verplichte eigen risico hierop van toepassing. Het standaard eigen risico is € 385,-. Het is echter ook mogelijk dat u zelf voor een hoger eigen risico heeft gekozen. Heeft u dit jaar tot nu toe minder medische kosten gemaakt dan het eigen risico van uw basisverzekering? Dan betaalt u maximaal het eigen risico dat nog openstaat. Heeft u dit jaar al meer kosten gemaakt dan uw eigen risico? Dan betaalt u niets.

Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar in de polis heeft staan dat zij verslavingszorg slechts deels vergoed. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op behandeling, hebben wij er voor gekozen om u dan toch zonder eigen bijdrage behandelen. Wij nemen genoegen met de vergoeding die de zorgverzekeraar aan ons betaalt en zullen u geen kosten in rekening brengen. Het verschil tussen de kosten van de behandeling en de gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekeraar zullen wij voor onze rekening nemen.

 

Verwijsbrief huisarts

Om de behandeling vergoed te krijgen is er een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Deze is eenvoudig bij uw huisarts aan te vragen.

Kosten behandeling Zuid-Afrika

Ook als u het advies krijgt voor behandeling in Zuid-Afrika, worden de kosten vergoed door uw zorgverzekering. Het vliegticket naar Zuid-Afrika kost afhankelijk van het seizoen tussen de € 1000,- en € 1500,-. Deze kosten zijn voor uw rekening.

 

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie