Afkickkliniek Limburg

Behandeling in onze afkickkliniek

In onze verslavingskliniek bieden wij een u intensieve behandeling aan. Tijdens deze behandeling wordt niet alleen uw verslaving aangepakt, maak ook eventuele achterliggende problemen zullen worden behandeld. Hierdoor minimaliseren we de kans op terugval na afloop.

In de kliniek zijn al vele mensen met een verslaving succesvol behandeld. Onze kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van verslaving aan drugs, alcohol, gokken, medicijnen en gamen.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Over de kliniek in Maastricht

Onze verslavingskliniek ligt op het groene Landgoed Heerdeberg, nabij Maastricht. De kliniek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en omgeven door natuur. De kliniek biedt u een afgeschermde omgeving waar u kunt werken aan het overwinnen van uw verslaving.

Het is belangrijk dat u zich ontspannen en thuis voelt tijdens uw verblijf. Daarom slaapt u tijdens uw in een comfortabele eenpersoonskamer. De groene omgeving van de kliniek is ideaal voor buitenactiviteiten of een wandeling.

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Wat mag u verwachten?

  • Een intensieve behandeling in een warme en sfeervolle omgeving
  • Een persoonlijke begeleider voor extra steun tijdens de behandeling
  • Discretie staat centraal tijdens uw behandeling
  • Koks die zorgen voor gezonde en afwisselende voeding
  • Comfortabele eenpersoonskamers
  • Een fitnesscentrum en vitaliteitsprogramma
  • Gesitueerd in een bosrijke omgeving in het Limburgse heuvelland
  • Speciale groep voor patiënten in de leeftijdscategorie 50+
afkickkliniek maastricht

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Om samen met u uw verslavingsproblematiek te overwinnen hebben we een team deskundige professionals klaar staan. Tijdens de behandeling heeft u diverse gesprekken met uw psycholoog.

Daarnaast heeft u een persoonlijk begeleider die nauw met u samenwerkt gedurende de behandeling. De persoonlijk begeleider ziet er op toe dat u de meest geschikte behandeling voor uw problematiek krijgt.

Op fysiek en medisch gebied wordt u ondersteunt door een verslavingsarts, fysiotherapeut, psychomotorisch therapeut en door onze verpleegkundigen.

afkickkliniek limburg

Nazorg: ondersteuning na de behandeling

Als de behandeling in de kliniek is afgerond, volgt een volgende belangrijke fase. Alles wat je in de kliniek geleerd hebt, moet je nu in je vertrouwde omgeving toepassen. Om te zorgen dat dit goed verloopt, bieden we je hierbij ondersteuning aan. Dit nazorg traject heeft al veel mensen geholpen om succesvol te zijn in het overwinnen van hun verslaving.

 

Behandeling wordt vergoed

Indien u na de intake het advies krijgt voor klinische behandeling in, dan worden de kosten van de behandeling vergoed door uw zorgverzekering. U dient wel rekening te houden dat uw eigen risico op de behandeling van toepassing is.

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie