Cocaine verslaving stoppen afkicken

Cocaïneverslaving

Cocaïne kan bij langdurig en veelvuldig gebruik verstrekkende gevolgen hebben voor de persoonlijkheid van een verslaafde. Door uw cocaïneverslaving kunt u paranoïde gedrag vertonen richting familie en vrienden. Bij verslavingskliniek Vincere-GGZ bieden wij een op maat gemaakte behandeling die als doel heeft om uw verslaving te genezen en om u de gewenste rust terug te geven.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Behandeling van uw cocaïneverslaving

Het erkennen van een cocaïneverslaving is de eerste en moedigste stap om er iets aan te doen. Onze ervaring is echter dat bijna niemand met een cocaïneverslaving kan stoppen zonder professionele hulp. Wij staan daarom met een team specialisten klaar om te zorgen dat u uw verslaving de baas wordt, én blijft.

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Mogelijkheiden voor uw behandeling

Behandelmogelijkheden cocaïneverslaving

Onze behandeling heeft als doel u volledig van uw verslaving te genezen. Om dit te bereiken hebben wij een breed aanbod van behandelingen.

  • Poliklinische behandeling (1 maal per week)
  • Avondbehandeling (2 avonden per week)
  • Dagbehandeling (5 dagen per week van 9 tot 5)
  • Opname in kliniek in Nederland
  • Opname in kliniek in Zuid-Afrika

Vergoed door uw zorgverzekering

Behandeling van uw verslaving valt binnen de basisverzekering. Hierdoor wordt deze vergoed door uw zorgverzekering.
Meer informatie over vergoeding

Snel van start met uw behandeling

Wij vinden dat u zo snel mogelijk geholpen moet worden als u besloten heeft uw verslaving aan te pakken. Daarom houden wij de wachttijd zo kort als mogelijk. Wilt u meer weten over onze actuele wachttijd? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-4012 575.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie