Cocaine verslaving, stoppen met cocaine gebruik

Je cocaineprobleem overwinnen doe je bij Vincere-GGZ !

Vincere-GGZ is gespecialiseerd in het afkicken van cocaïne. Om te stoppen met cocaïne moet je eerst herkennen dat je een cocaïne probleem hebt en dat je hulp nodig hebt met het stoppen met cocaïne gebruik.

Je kunt ons vrijblijvend bellen voor advies om te stoppen met cocaïne gebruik. Wij staan voor je klaar om je te helpen met je cocaïne afhankelijkheid en je levensstijl te verbeteren.

Je hebt, als je cocaïne gebruikt, veel energie en je voelt je prettig alsof je de hele wereld aankan. Als je pas, en nog niet veel gebruikt, kun je meer zin hebben in seks en je orgasme kan heftiger zijn. Dat komt doordat cocaïne effect heeft op allerlei stoffen in je hersenen, waardoor je je heel snel maar heel kort heel fijn gaat voelen. Maar er is een tegenovergesteld effect als de cocaïne weer is uitgewerkt. Na cocaïnegebruik voel je je meestal depressief en down. Je bent somber, moe, snel geïrriteerd, lusteloos. Als je dan weer wat coke gebruikt, voel je je weer opgewekt en fijn; daarna komt de terugslag weer. Als je op deze manier steeds weer coke gebruikt, voor de rush, maar ook om van dat rotgevoel af te komen, dan zal je zeer snel verslaafd zijn. Als dit je bekend voorkomt dan heb je hulp nodig. 

 

Wij bellen u meteen!


Uw telefoonnummer:Twitter Feed