Drankprobleem

Vincere-GGZ, professionele aanpak van drankprobleem

Vincere-GGZ is een kliniek in Sittard, waar mensen met alle mogelijke verslavingen op een professionele en vertrouwelijke manier worden geholpen. Wij helpen mensen onder meer ook met het aanpakken van hun drankprobleem.

Hiertoe maakt Vincere-GGZ gebruik van methoden met bewezen effecten. De beste service en topkwaliteit staan bij de bestrijding van het drankprobleem voorop.

Behandeling drankprobleem door deskundigen

Een drankprobleem oplossen,
dat kunt u bij ons!

Een drankprobleem is vaak een hardnekkig probleem, waar men niet zomaar vanaf komt.

Vincere-GGZ werkt daarom samen met een uitgebreid team van gerenommeerde hulpverleners.

De begeleiders waarover wij beschikken helpen cliënten om van hun drankprobleem af te komen. Ons team bestaat uit psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers, sociaalpedagogische hulpverleners en ervaringsdeskundigen die bekend zijn met de gevolgen van een alcoholverslaving.

Drankprobleem heeft ingrijpende gevolgen

Bij verslavingen zoals een drankprobleem spelen vaak ook onderliggende problemen een belangrijke rol. Vaak heeft de cliënt ook financiële problemen of is er sprake van werkloosheid. De medewerkers van Vincere-GGZ spannen zich daarom niet alleen in om het drankprobleem aan te pakken, maar helpen de cliënt ook de samenhangende problematiek op te lossen.

Drankprobleem te boven komen

Wilt u voorgoed van uw drankprobleem af? Neem dan contact op met Vincere-GGZ.

Afkickkliniek Vincere-GGZ: verslavingszorg voor drugsverslaving

Uw telefoonnummer: