Behandeling van uw verslaving

Effectieve behandeling van uw verslaving

Intake om de juiste behandeling te bepalen
Tijdens de vrijblijvende intakegesprek brengen we uw situatie in kaart. Tijdens het daaropvolgende adviesgesprek bespreken we hoe wij denken dat we u het beste kunnen helpen. Naar aanleiding van dit gesprek wordt de te volgen behandeling vastgesteld. Na het adviesgesprek start u snel met uw behandeling.

 

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

De behandeling die bij u past

Breed scala aan behandelmogelijkheden
Onze behandeling heeft als doel om u volledig van uw verslaving te genezen. Om dit te bereiken hebben wij een breed aanbod van behandelingen. Hiermee kunnen we u kunnen helpen op de manier die het beste bij u en uw situatie past.

 • Wekelijkse behandeling
  Tijdens deze behandelmethode wordt u tijdens het stoppen begeleid door onze behandelaren. De wekelijkse behandelingen geven u waardevolle handvatten en de noodzakelijke steun om succesvol af te kicken.

 

 • Avondbehandeling
  Gedurende onze avondbehandeling werkt u gedurende 12 weken 2 avonden per week 2,5 uur aan het overwinnen van uw verslaving. De avondbehandeling wordt veel gevolgd door verslaafden die door hun baan niet overdag kunnen werken aan het herstel van hun verslaving.

 

 • Dagbehandeling
  Onze dagbehandeling is een intensieve behandeling van maandag tot en met vrijdag van negen tot vijf uur. Binnen een huiselijk en warme sfeer volgt u een divers programma van zes tot twaalf weken.

 

 • Opname in kliniek in Nederland
  Voor een succesvolle behandeling is het soms noodzakelijk dat u uit uw vertrouwde omgeving gehaald wordt. Onze kliniek in Maastricht biedt u een veilige en warme omgeving, waarin u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Onze behandelaren staan 24 uur per dag klaar om u hierbij te begeleiden en ondersteunen.
  Meer informatie over onze kliniek in Maastricht

 

 • Opname in kliniek in Zuid-Afrika
  In onze kliniek in Zuid-Afrika volgt u een intensieve behandeling, afgezonderd van afleiding van buitenaf. Deze locatie is gelegen in een prachtig natuurgebied. De perfecte omgeving om te herstellen van uw verslaving.
  Meer informatie over onze kliniek in Zuid-Afrika

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Nazorg om terugval te voorkomen

Na de behandeling volgt een belangrijke fase. U keert weer volledig terug in uw eigen woon- en werksituatie, zonder de steun van je behandelaren en lotgenoten. Ons nazorgtraject is speciaal ontwikkeld om u in deze fase te ondersteunen. De nazorg is erop gericht om de in onze behandeling geleerde vaardigheden in het dagelijks leven toe te passen. Dankzij onze nazorg maakt u stap voor stap succesvol de stap naar een leven zonder verslaving.

Behandeling vergoed door uw zorgverzekering

Behandeling van uw verslaving wordt vergoed door uw zorgverzekering. Behandeling van een verslaving valt binnen de basisverzekering. Dit betekent dat eventueel alleen uw eigen risico van toepassing is.

 

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie