Behandeling van uw verslaving

Laat uw verslaving behandelen door dé experts

Intakegesprek: de eerste stap in behandeling verslaving.

Wilt u van uw verslaving af? Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan vandaag nog aan voor een intakegesprek, de eerste stap naar een leven zonder verslaving. In een gesprek van slechts 1 uur brengt onze verslavingsexpert samen met u in kaart welke verslaving behandeling het beste bij u past voor een effectief en duurzaam resultaat. Lange wachttijden kennen wij niet. Na dit adviesgesprek kunt u al snel starten met de behandeling van uw verslaving.
Meld u nu aan voor het intakegesprek

Welke behandeling verslaving past bij u?

Ons doel is om uw verslaving helemaal te genezen. Geen enkel persoon en geen verslaving is hetzelfde, daarom bieden wij een breed aanbod van behandelingen. Zo helpen we u op de manier die het beste bij u en uw verslaving past.

Poliklinische behandeling (1 x per week)

Het is echt niet altijd nodig om opgenomen te worden voor verslaving behandeling. Bij de poliklinische behandeling voor uw verslaving spreekt u maximaal één keer per week met onze verslavingsexperts. Hoe lang poliklinische verslaving behandeling duurt hangt volledig af van de situatie. U kunt het advies krijgen voor 8 of 24 sessies die indien nodig, altijd verlengd kunnen worden. We hebben locaties voor poliklinische behandeling in Amsterdam, Sittard en Venlo en zitten dus altijd bij u in de buurt.

Lees meer over poliklinische behandeling verslaving.

Klinische behandeling verslaving (opname)

We proberen zoveel mogelijk cliënten ambulant te behandelen. Soms is het echter noodzakelijk om u uit uw vertrouwde omgeving te halen, zodat u zich volledig kunt focussen op de behandeling verslaving. Bij een opname, ofwel klinische behandeling, staat ons team verslavingsprofessionals 24 uur per dag voor u klaar om u te ondersteunen op weg naar herstel. Wij hebben klinieken in Cadier en Keer (Maastricht), Portugal en Zuid-Afrika.

Lees meer over klinische verslavingsbehandeling.

5-daagse behandeling verslaving (5 dagen per week)

Onze 5-daagse behandeling is een intensieve behandeling van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. In een huiselijk en warme sfeer gaan we aan de slag met uw verslaving. Dit programma duurt 12 tot 13 weken. Komt u van ver of moet u weg uit eigen omgeving? Dan kunt u gedurende de behandeling ook verblijven in ons Sober Living House vlakbij onze verslaving behandelcentra in Amsterdam, Sittard, Heerlen en Venlo.

Lees meer over 5-daagse verslavingsbehandeling.

Tweedaagse behandeling verslaving (2 dagen)

Op onze locaties in Heerlen of Venlo gaat u ongeveer 9 weken lang, twee dagen per week werken aan u verslaving. Deze behandeling is vooral bedoeld wanneer de intensieve 5-daagse behandeling niet nodig is. Daarbij is zo’n 2-daagse behandeling goed te combineren met werk, school of andere dagbestedingen.

Lees meer over de 2-daagse verslavingsbehandeling.

Avondbehandeling verslaving (2 avonden per week)

Onze avondbehandelingen zijn uitermate geschikte voor mensen die overdag geen tijd hebben om te werken aan herstel van hun verslaving. Zo kunt u aan uw verslaving werken zonder dat uw baan, werk of gezinsleven daaronder lijdt. Deze behandeling duurt zo’n 12 tot 13 weken en vindt alleen plaats op onze locatie in Sittard, elke dinsdag en donderdag van 19:00 tot 22:00 uur.

Lees meer over de avondbehandeling.

Nazorgtraject – voorkom terugval

Ons doel is om uw verslaving effectief en duurzaam te behandelen. Na afloop van uw verslaving behandeling laten we u daarom niet meteen los. Om terugval te voorkomen hebben we een speciaal nazorgtraject ontwikkeld om u ook in deze fase te ondersteunen. Na het afkicken van uw verslaving keert u terug naar uw eigen vertrouwde leefomgeving, zonder de directe steun van onze behandelaren en uw lotgenoten. We doen er alles aan om terugval in het dagelijks leven te beperken, zodat u zelfstandig uw leven weer kunt oppakken. U krijgt tijdens de nazorgbehandeling van ons voldoende handvatten om niet terug te hoeven teruggrijpen naar uw middel. Elke ambulante behandeling kan ingezet worden als nazorgtraject. Daarnaast biedt Vincere nog een Nazorgtraject van 1 dag in de week voor 10 weken lang.

Lees meer over nazorg verslavingsbehandeling.

Zorgverzekering vergoed behandeling verslaving

Een behandeling kost geld, maar hoeft u niet zelf te betalen. De prijs die u betaalt door uw verslaving vinden wij al hoog genoeg. Uw behandeling wordt dan ook 100% vergoed! Onze behandelingen vallen namelijk gewoon binnen de basisverzekering. Dit betekent echter wel dat u het wettelijk verplichte eigen risico dient te betalen. Vergoed uw zorgverzekering de behandeling slechts voor een deel? Dan vergoeden wij het overige deel zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Lees alles over de kosten en vergoeding van een verslavingsbehandeling.

Aanmelden

Heeft uw verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan bij Vincere. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u graag.

Aanmelden

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.