Afkickkliniek in Nederland

Behandeling afkickkliniek in Nederland

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor de behandeling van een verslaving. Die behandelingen vallen uiteen in ambulante en klinische behandelingen. Qua klinische behandeling hebben wij buitenlandse en binnenlandse afkickklinieken. In onze afkickkliniek in Nederland bieden wij een intensieve behandeling van verslaving aan. Niet alleen pakken wij uw verslaving aan, maar ook achterliggende problemen komen hierbij aan bod. Zodoende maken we de kans op een terugval zo klein mogelijk! Wilt u uw verslaving de baas worden? Neem dan contact met ons op via 085 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl.

Locatie afkickkliniek in Nederland – Cadier en Keer

Onze afkickkliniek in Nederland ligt in Cadier en Keer dat dichtbij Maastricht ligt. Landgoed Heerdeberg is de plek waar u in privacy kunt werken aan het overwinnen van uw verslaving. Het prachtige monumentale pand biedt u een groene omgeving waar u zich in een rustige omgeving waant. Om ervoor te zorgen dat u zich extra thuis voelt, slaapt u tijdens uw verblijf in een comfortabele eenpersoonskamer. De natuur van Cadier en Keer leent zich overigens uitstekend voor buitenactiviteiten zoals een wandeling waar u tot bezinnen komt.

Specialisten in onze afkickkliniek in Nederland

Een team van professionele mensen helpt u met uw verslavingsproblematiek. Er zijn hierbij meerdere zorgdisciplines die samenkomen. om u op verschillende manieren te ondersteunen. Zo heeft u tijdens de behandeling verschillende gesprekken met een psycholoog. Daarnaast heeft u een persoonlijk begeleider waarmee u gedurende de behandeling in nauw contact staat. De begeleider let hierbij op dat u de meest geschikte behandeling voor uw situatie krijgt.

Wij helpen u niet alleen op het vlak van gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Ook op fysiek en medisch gebied helpen wij u tijdens de klinische behandeling. Denk daarbij aan een verslavingsarts, fysiotherapeut en een psychomotorisch therapeut. Daarnaast staat een team van verpleegkundigen voor u klaar.

De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van allerlei soorten verslaving. Daarbij kunt u denken aan:

 

Aanmelden

Heeft uw verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan bij Vincere. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u graag.

Aanmelden

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Afkickkliniek in Nederland – Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten in onze Nederlandse afkickkliniek in Cadier en Keer?

  • Een intensieve behandeling in een warme en sfeervolle omgeving;
  • Extra steun tijdens de behandeling dankzij uw persoonlijke begeleider;
  • Discretie en privacy staan centraal tijdens uw behandeling;
  • Koks zorgen voor gezonde en afwisselende voeding;
  • Comfortabele eenpersoonskamers;
  • Een fitnessruimte;
  • Ontspannende locatie in een bosrijke omgeving in het Limburgse heuvelland;
  • Speciale groep voor patiënten in de leeftijdscategorie 50+’ers.

Nazorg: ondersteuning na behandeling afkickkliniek in Nederland

Als u die de strijd tegen verslaving wenst te winnen, komt u uiteindelijk in een belangrijke fase terecht. In het nazorgtraject dient u alles wat u in de kliniek geleerd heeft, zelf toe te passen. Dit doet u natuurlijk in uw vertrouwde omgeving waar u zich thuis voelt. Echter is het voor velen ook de omgeving die centraal staat bij uw verslaving. Daarom besteden wij gedurende het traject veel aandacht aan het nazorgtraject. Dit traject bestaat uit een behandeling waarbij u gedurende 10 weken, één keer per week naar de groepssessies komt. Het nazorgtraject staat centraal bij mensen die succesvol hun verslaving hebben overwonnen.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.