Afkickkliniek in Portugal

Behandeling afkickkliniek in Portugal

Heeft u een verslaving? Dan wilt u hier het liefst zo snel mogelijk van breken. Een behandeling in onze afkickkliniek in Portugal is daarbij mogelijk. Onze locatie laat u zich helemaal richten op uw herstel. Daarbij pakken wij zowel uw verslavingsprobleem aan, als een eventuele psychische stoornis (dubbele diagnose). Breek los van uw verslaving en neem contact met ons op. Bel onze deskundige medewerkers op 085 401 25 75 of stuur een mail naar info@vincere-ggz.nl.

Waarom een afkickkliniek in Portugal?

Losbreken van een verslaving is voor velen een grote uitdaging. Dit is absoluut zo wanneer u al langere tijd verslaafd bent! De faciliteiten in onze afkickkliniek in Portugal stellen u in staat u helemaal te focussen op uw herstel. Hier kunt u in alle rust en anonimiteit werken aan uw herstel. Hierbij bevindt u zich in een unieke en natuurlijke omgeving. U bent in Portugal namelijk ver verwijderd van alle prikkels en verleiding.

Over onze afkickkliniek in Portugal

De prachtige locatie in Portugal biedt u een zorgeloze omgeving waar u in alle rust kunt afkicken. Ons behandelteam bestaat uit mensen met een zeer uiteenlopende en professionele achtergrond. U kunt daarbij denken aan verslavingsartsen, psychologen, psychiaters, ervaringsdeskundigen, fysiotherapeuten en verpleegkundigen. Wij zorgen er op deze manier voor zodat u de beste zorg krijgt. U krijgt de namelijk zorg op zowel het fysieke, geestelijke als medische vlak. Op die manier zorgen we ervoor dat u uw nieuwe leven ook terug in Nederland kunt voortzetten.

Terugvalbeperking na een behandeling in de afkickkliniek in Portugal

Wij proberen de kans op een terugval zo ver mogelijk te beperken. Daarom besteden we hier uitgebreid aandacht aan tijdens het 12-weken durende programma in Portugal. Het is immers essentieel voor u en uw omgeving dat u niet terug in uw oude gewoontes vervalt. Daarom geven wij u in Nederland – indien nodig – ook ondersteuning door middel van een nazorgtraject. Op die manier beperken we de kans op een terugval tot een minimum en werken we samen aan het overwinnen van uw verslaving!

Afkicken van een verslaving

De afkickkliniek is gespecialiseerd in de behandeling van allerlei soorten verslaving. Daarbij kunt u denken aan:

Wist u trouwens dat wij ook een afkickkliniek in Zuid-Afrika en afkickkliniek in Nederland hebben?

Wat kunt u verwachten in onze afkickkliniek in Portugal?

Wat kunt u verwachten in onze Portugese afkickkliniek?

  • Intensieve behandelprogramma;
  • Individuele therapie en groepstherapie;
  • Op een discrete locatie werken aan uw herstel;
  • Een sfeervolle en warme omgeving;
  • Gespecialiseerd en gemotiveerd team van medewerkers;
  • Gezonde en afwisselende voeding;
  • Vergoed door de Nederlandse zorgverzekering;
  • Speciale groep voor patiënten in de leeftijdscategorie 50+.

Kosten behandeling in Portugal

Komt u in aanmerking voor de behandeling in onze afkickkliniek in Portugal? Dan betaalt u alleen uw eigen risico en het vliegticket. Dit retourticket kan – afhankelijk van het seizoen – tussen de  € 300,- tot € 700,- zijn. Lees meer over de kosten en vergoeding van verslavingsbehandeling.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Behandelcentrum Portugal – Villa Vici (180 Graden)

Behandelcentrum Portugal Pine Tree House (180 Graden)

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.