fbpx
Afkickkliniek Zuid-Afrika

Behandeling afkickkliniek in Zuid-Afrika

Om uw verslaving de baas te worden is een behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika mogelijk. Onze Zuid-Afrikaanse afkickkliniek geeft u de kans om u volledig te richten op uw herstel. Niet alleen pakken wij uw verslavingsprobleem aan, ook pakken wij eventuele psychische problemen aan (dubbele diagnose). Niet voor niets ervaren veel mensen hun ervaring met onze afkickkliniek als zeer waardevol. Word uw verslaving de baas en neem contact met ons op. Mail naar info@vincere-ggz.nl of bel ons op 085 – 401 25 75. 

Waarom een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika voldoet aan alle faciliteiten die u nodig heeft om zorgeloos te breken met uw verslaving. Proberen los te komen van een verslaving is immers een forse uitdaging. Dit geldt zeker als u voor langere tijd verslaafd bent! Door in onze discrete kliniek te verblijven, bent u tijdelijk volledig uit uw eigen omgeving. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Wist u trouwens dat wij ook een afkickkliniek in Nederland en afkickkliniek in Portugal hebben?

Over de locatie van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika

Onze afkickkliniek bevindt zich op een prachtige locatie die wordt omgeven door de natuur. Samen met onze gespecialiseerde professionals werkt u intensief aan uw herstel zodat u weer grip op uw leven krijgt. U komt terecht bij een groep mensen met veel verschillende specialismen. Denk daarbij aan psychiaters, verslavingsartsen, psychologen, ervaringsdeskundige counselors, fysiotherapeuten en verpleegkundigen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u geestelijk, fysiek op medisch vlak de beste zorg krijgt!

Wat kunt u verwachten in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Wat kunt u verwachten in onze afkickkliniek?

  • Intensieve verslavingsbehandeling;
  • Groepstherapie therapie;
  • Individuele therapie;
  • Ontspannen locatie waar u discreet en in privacy kunt werken aan uw herstel;
  • Warme en sfeervolle omgeving;
  • Gespecialiseerd en gemotiveerd team van medewerkers;
  • Gezonde en afwisselende voeding van gekwalificeerde koks;
  • Vergoed door de Nederlandse zorgverzekering;
  • Speciale groep voor patiënten in de leeftijdscategorie 50+.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat ons u dan meer vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 - 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Afkicken van een verslaving – Afkickkliniek-Zuid-Afrika

De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van allerlei soorten verslaving. Daarbij kunt u denken aan:

Vincere Zuid Afrika

Terugvalpreventie – Nazorg afkickbehandeling in Zuid-Afrika

Het voorkomen van een terugval is een ontzettend belangrijk onderdeel binnen een afkicktraject. Wie dit niet beheerst, valt al snel weer terug in oude gewoontes. Dit is natuurlijk funest! Daarom besteden wij er in Zuid-Afrika veel aandacht aan om een terugval te voorkomen. Hier bieden wij u in Nederland ondersteuning aan, doormiddel van een nazorgtraject. Op die manier werken we structureel met u samen om te winnen van uw verslaving.

Kosten behandeling Zuid-Afrika

Indien u na de intake het advies krijgt voor een opname in Zuid-Afrika, dan worden de kosten van de behandeling vergoed door uw zorgverzekering. U dient wel rekening te houden dat uw eigen risico op de behandeling van toepassing is. Het vliegticket naar Zuid-Afrika kost afhankelijk van het seizoen tussen de € 1000,- en € 1500,-. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie