Afkickkliniek Zuid-Afrika

Behandeling afkickkliniek in Zuid-Afrika

Om uw verslaving de baas te worden is een behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika mogelijk. Onze Zuid-Afrikaanse afkickkliniek geeft u de kans om u volledig te richten op uw herstel. Niet alleen pakken wij uw verslavingsprobleem aan, ook pakken wij eventuele psychische problemen aan (dubbele diagnose). Niet voor niets ervaren veel mensen hun ervaring met onze afkickkliniek als zeer waardevol. Word uw verslaving de baas en neem contact met ons op. Mail naar info@vincere-ggz.nl of bel ons op 085 401 25 75.

Waarom een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika voldoet aan alle faciliteiten die u nodig heeft om zorgeloos te breken met uw verslaving. Proberen los te komen van een verslaving is immers een forse uitdaging. Dit geldt zeker als u voor langere tijd verslaafd bent! Door in onze discrete kliniek te verblijven, bent u tijdelijk volledig uit uw eigen omgeving. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Wist u trouwens dat wij ook een afkickkliniek in Nederland en afkickkliniek in Portugal hebben?

Over de locatie van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika

Onze afkickkliniek bevindt zich op een prachtige locatie die wordt omgeven door de natuur. Samen met onze gespecialiseerde professionals werkt u intensief aan uw herstel zodat u weer grip op uw leven krijgt. U komt terecht bij een groep mensen met veel verschillende specialismen. Denk daarbij aan psychiaters, verslavingsartsen, psychologen, ervaringsdeskundige counselors, fysiotherapeuten en verpleegkundigen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u geestelijk, fysiek op medisch vlak de beste zorg krijgt!

Wat kunt u verwachten in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Wat kunt u verwachten in onze afkickkliniek?

  • Intensieve verslavingsbehandeling;
  • Groepstherapie therapie;
  • Individuele therapie;
  • Ontspannen locatie waar u discreet en in privacy kunt werken aan uw herstel;
  • Warme en sfeervolle omgeving;
  • Gespecialiseerd en gemotiveerd team van medewerkers;
  • Gezonde en afwisselende voeding van gekwalificeerde koks;
  • Vergoed door de Nederlandse zorgverzekering;
  • Speciale groep voor patiënten in de leeftijdscategorie 50+.

Aanmelden

Heeft uw verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan bij Vincere. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u graag.

Aanmelden

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Afkicken van een verslaving – Afkickkliniek-Zuid-Afrika

De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van allerlei soorten verslaving. Daarbij kunt u denken aan: