avondbehandeling

Avondbehandeling bij Vincere

Bij Vincere hebben wij meerdere behandelingen tegen verslaving die afgestemd kunnen worden op uw persoonlijke situatie. Bent u overdag niet in staat behandeld te worden en wilt u toch van uw verslaving afkomen? Dan biedt onze avondbehandeling uitkomst! Hierbij bent u gedurende 12 tot 13 weken twee avonden per week bezig met uw herstel. Lees deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

Voor wie is de avondbehandeling geschikt?

Een avondbehandeling is geschikt voor mensen die overdag niet kunnen werken aan het herstel van hun verslaving. Zo brengt het hebben van verslaving met bijvoorbeeld een baan, studie of gezinsleven uitdagingen met zich mee. Mede daarom hebben wij bij Vincere deze behandeling opgezet. U volgt daarbij een intensief traject zonder dat andere gebieden in uw leven eronder lijden.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een avondbehandeling?

Er zijn bij Vincere verschillende soorten behandelingen voor uw verslaving met ieder zijn eigen kenmerken. Tijdens het intakegesprek spreekt u met een psycholoog over uw verslavingsproblematiek. Vervolgens komt in het adviesgesprek naar voren welk soort behandeling u het beste kan helpen in uw situatie. Het ligt dus aan het advies van de psychiater of u in aanmerking komt voor de behandeling.

Hoelang duurt het traject?

Gemiddeld duurt ons traject voor een avondbehandeling zo’n 12 tot 13 weken. Indien vastgesteld in uw behandelplan, kan er een detox plaatsvinden voor de behandeling. Dit verschilt echter per persoon en situatie.

Avondbehandeling – waar en wanneer?

Een avondbehandeling bij Vincere vindt plaats op onze locatie in Sittard. Elke dinsdag en donderdag tussen 19:00 tot 22:00 uur is dit een veilige plek om aan uw herstel te werken.

Wanneer kan ik terecht?

Iedereen die (vermoedens van) een verslaving heeft, kan zich aanmelden bij Vincere. De psychiater bepaalt echter welke behandeling nodig is voor uw persoonlijke situatie. Vincere staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en korte wachttijden. Voor een actueel overzicht bekijkt u onze wachttijden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze avondbehandeling? Neem dan contact op met onze deskundige collega’s via 085 401 25 75 of stuur een email naar info@vincere-ggz.nl. Wij geven u graag meer informatie.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika