avondbehandeling

Avondbehandeling 

De avondbehandeling is ideaal voor mensen die overdag niet in de gelegenheid zijn om behandeld te worden. Bijvoorbeeld door werk, studie of gezinsverplichtingen. Tijdens dit traject werk je gedurende 12 tot 13 weken aan je herstel. Lees op deze pagina meer informatie hierover of neem contact met ons op. 

Voor wie is de avondbehandeling geschikt?

Een avondbehandeling is geschikt als je overdag niet kunt werken aan je herstel. Dat kan zijn door je baan, maar ook een studie of gezinsleven. Je volgt dus een intensief traject, zonder dat je dagelijks leven daaronder lijdt. 

Wanneer kom ik in aanmerking?

Elk persoon is uniek en daarom biedt Vincere GGZ altijd een behandeling op maat aan. Tijdens een intakegesprek worden jouw problemen in kaart gebracht door een psycholoog. Vervolgens kijken wij welke behandeling het beste bij jou past. Dat bespreken we dan weer tijdens het adviesgesprek. Vervolgens kun je aan de slag met de behandeling. 

Hoelang duurt de avondbehandeling?

Gemiddeld duurt de avondbehandeling zo’n 12 tot 13 weken. Vooraf kan indien nodig nog een detox plaatsvinden. Of dit nodig is, verschilt per persoon. 

Locaties

De avondbehandeling bij Vincere vindt plaats op onze locatie in Sittard

Wanneer kan ik terecht?

De wachttijden verschillen per behandeling en per locatie. Voor de meest actuele wachttijden neem contact op met ons communicatiecenter via 085 – 401 25 75

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 085 401 25 75 of stuur een email naar info@vincere-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika