Alcohol verslaving stoppen

Behandelklinieken

Wij bieden zowel ambulante als klinische behandelingen aan om u te helpen afkicken van uw verslaving. Voor klinische behandelingen kunt u zowel in binnen- als buitenland behandeld worden. Wij hebben immers niet alleen een behandelkliniek in Cadier en Keer, maar ook vier klinieken buiten Nederland. Zowel in Portugal als Zuid-Afrika hebben wij twee klinieken waar u terecht kunt voor een klinische behandeling. Om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een klinische behandeling voeren we eerst een intakegesprek. Bent u verslaafd en wilt u daar vanaf? Neem dan direct contact met ons op via info@vincere-ggz.nl of 085 401 25 75. U kunt zich ook online direct aanmelden voor een intakegesprek.

Afkickkliniek Nederland

Onze kliniek in Nederland is gelegen in Cadier en Keer (nabij Maastricht) op het prachtige Landgoed Heerdeberg. Hier kunt u in alle rust aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. U verblijft hier immers in een prachtig monumentaal pand in een groene omgeving. In alle privacy kunt u in Cadier en Keer een behandeling ondergaan waarbij terugvalpreventie centraal staat. Een multidisciplinair team van professionals helpt u aansterken op zowel fysiek en mentaal als spiritueel gebied.

Lees meer over onze afkickkliniek in Nederland.

Afkickkliniek Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika hebben wij twee verslavingsklinieken waar u terecht kunt voor een klinische behandeling: Bekaruu en Huguenot. Beide klinieken bevinden zich in een prachtige, natuurrijke omgeving dichtbij de fraaie Plettenberg Bay. In deze internationale kliniek kunt u een Engelstalige behandeling ondergaan, voor zowel verslavingsproblematiek als psychische aandoeningen. Bij een dubbele diagnose kunt u dus voor zowel uw verslaving als uw psychische stoornis worden behandeld. De kleinschalige behandelingen vinden plaats in een comfortabele woonomgeving.

Lees meer over onze afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Afkickkliniek Portugal

Ook in Portugal bieden we behandelingen aan in twee verschillende klinieken: The Pine Tree House en The School House. Hier kunt u evenals in onze klinieken in Zuid-Afrika terecht voor een negentig dagen durende Engelstalige behandeling. U kunt ook in Portugal behandeld worden voor zowel verslavingsproblematiek als psychische klachten. Wat een voordeel kan zijn van een behandelding in Portugal is dat u even weg bent uit uw eigen omgeving. Hierdoor wordt de kans op terugval immers veel kleiner, zeker als er een gedegen nazorgtraject op volgt. Zit u met vragen over onze klinische behandelingen? Neem dan contact met ons via info@vincere-ggz.nl of 085 401 25 75.

Lees meer over onze afkickkliniek in Portugal.

Direct hulp nodig?

 

Behandelklinieken

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika