Alcohol verslaving stoppen

Behandelklinieken

Bij Vincere GGZ hebben we behandelklinieken waar zowel ambulante als klinische behandelingen (opname) worden aangeboden in het binnen- en buitenland. Er is een Nederlandse kliniek in Cadier en Keer (bij Maastricht) en we hebben klinieken in Portugal en Zuid-Afrika. 

Tijdens een intakegesprek wordt er per patiënt gekeken welke behandelkliniek het beste aansluit bij de verslaving. 

Behandelkliniek Nederland

De Nederlandse behandelkliniek is gelegen in het Limburgse Cadier en Keer (dichtbij Maastricht) op het prachtige Landgoed Heerdeberg. Patiënten kunnen hier in een mooie en fijne omgeving werken aan hun herstel. Een multidisciplinair team behandelt patiënten op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Terugvalpreventie is hierbij een belangrijk thema.

Lees meer over de behandelkliniek in Nederland.

Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika heeft Vincere twee behandelklinieken: Bekaruu en Huguenot. Beide locatie zijn gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving dichtbij de fraaie Plettenberg Bay. In deze internationale kliniek kunnen patiënten een Engelstalige behandeling volgen.

Lees meer over de behandelklinieken in Zuid-Afrika.

Portugal

Vincere GGZ heeft twee behandelklinieken in Portugal: The Pine Tree House en The School House. Ook hier kunnen patiënten terecht voor een Engelstalige behandeling. Voordeel van een behandeling in het buitenland is dat je even helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving en in een andere setting kunt werken aan je herstel.

Lees meer over de behandelklinieken in Portugal.

Direct hulp nodig?

 

Behandelklinieken

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika