Alcohol verslaving stoppen

Behandelmogelijkheden

Vincere biedt diverse behandelmogelijkheden aan vanuit verschillende locates in binnen- en buitenland. In onze ogen is geen mens immers hetzelfde en bevindt iedereen zich in een unieke situatie. Daarom stemmen we onze behandelingen af op uw persoonlijke omstandigheden. Voor sommige mensen sluit een intensievere behandelmethode immers beter aan bij hun situatie dan voor anderen. We bieden daarom zowel poliklinische als klinische behandelingen in diverse vormen aan. Om erachter komen bij welke behandeling u het meest gebaat bent, voeren we eerst een intakegesprek. Wilt u zich aanmelden voor een behandeling of meer te weten komen over onze behandelingen? Neem dan direct contact met ons op via 085 401 25 75 info@vincere-ggz.nl. U kunt zich ook online direct aanmelden voor een intakegesprek.

Klinische behandeling

Als u een klinische behandeling ondergaat, is er sprake van een klinische opname. U verblijft dan gedurende respectievelijk 64 of 90 dagen in een van onze klinieken in binnen- of buitenland. In Nederland kunt u voor een klinische behandeling terecht in Cadier en Keer, waar een behandeling zo’n 64 dagen duurt. Daarnaast hebben wij twee afkickklinieken in zowel Portugal als Zuid-Afrika. In het buitenland duurt een behandeling zo’n 90 dagen, exclusief detoxperiode. Van al onze behandelmogelijkheden is dit de meest intensieve.

Meer informatie over de klinische behandeling.

Ambulante behandeling

Wij bieden tevens diverse ambulante behandelingen aan: poliklinische behandelingen, avondbehandelingen en twee– en vijfdaagse behandelingen. Bij een ambulante behandeling is een opname in de kliniek niet nodig. Het is bij de vijfdaagse behandeling wel mogelijk om in aanmerking te komen voor een verblijf in een van onze sober living houses.

Meer informatie over de ambulante behandeling.

Poliklinische behandeling

Bij een poliklinische behandeling voert u op wekelijkse basis gesprekken met een van onze psychologen. Deze behandelvorm bestaat doorgaans uit zo’n 8 tot 24 sessies. U kunt poliklinisch behandeld worden op diverse behandellocaties in Nederland. De sessies vinden plaats tijdens kantooruren (8:30 – 17:00 uur).

Meer informatie over de poliklinische behandeling.

Avondbehandeling

Als u een avondbehandeling ondergaat, wordt u twee avonden per week van 19:00 tot 22:00 uur behandeld in Sittard. De behandelingen vinden plaats op dinsdag en donderdag. Het traject van onze avondbehandeling neemt doorgaans zo’n 12 tot 13 weken in beslag. Indien nodig gaat er een detoxperiode vooraf aan de avondbehandeling. Dit is van al onze behandelmogelijkheden de minst intensieve.

Meer informatie over de avondbehandeling.

Tweedaagse behandeling

Voor de tweedaagse behandeling kunt u op twee behandellocaties terecht in Nederland: in Heerlen en Venlo. Gedurende een periode van zo’n 9 weken wordt u op twee werkdagen van 9:00 tot 17:00 behandeld. Dat kan op maandag en woensdag zijn, of op woensdag en vrijdag. Ook aan de tweedaagse behandeling kan indien noodzakelijk een detox voorafgaan.

Meer informatie over de tweedaagse dagbehandeling.

Vijfdaagse behandeling

Dit is de meest intensieve ambulante behandeling. Bij een vijfdaagse behandeling bent u immers alle werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur in behandeling.  Dit traject neemt zo’n 12 tot 13 weken in beslag, exclusief eventuele detoxperiode. U kunt voor deze behandeling terecht in onze behandellocaties in Amsterdam, Heerlen, Sittard of Venlo. Dit is de meeste intensieve ambulante behandeling van al onze behandelmogelijkheden. Tijdens deze behandeling kunt u in een sober living house verblijven.

Meer informatie over de vijfdaagse dagbehandeling.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika