Alcohol verslaving stoppen

Combinatieverslaving

Je hebt een combinatieverslaving als je verslaafd bent aan meerdere middelen. Mensen zijn vaak verslaafd aan meerdere middelen, een middel én gedrag (zoals alcohol en gokken of wiet en gamen) of vallen in een kwetsbare groep zoals ouderen of zwangere vrouwen

Vincere GGZ is gespecialiseerd in het behandelen van combinatieverslavingen. Een aantal voorbeelden zijn:

Zwanger en verslaafd
50 + en verslaafd
Verslaving en depressie
Verslaving en PTSS
Verslaving en angst

Dubbele diagnose

Als er naast je verslaving ook sprake is van een psychische- of psychiatrische aandoening, dan noemen we dat een dubbele diagnose. Dit komt regelmatig voor. Een psychische stoornis kan namelijk een verslaving aanwakkeren; mensen zijn verslavingsgevoeliger, omdat ze de symptomen proberen te bestrijden met de verslaving.

Veelvoorkomende dubbele diagnoses zijn: alcoholverslaving en een psychische stoornis, cannabisverslaving en een psychische stoornis, cocaïneverslaving en een psychische stoornis, een gameverslaving en een psychische stoornis of een seksverslaving en een psychische stoornis. Naast de combinatieverslaving, is Vincere GGZ ook gespecialiseerd in het behandelen van dubbele diagnose. 

Hulp combinatieverslaving

Vincere kan je helpen met je combinatieverslaving of dubbele diagnose. Tijdens onze behandeltrajecten is er aandacht voor eventuele psychische- of psychiatrische aandoeningen. Voor meer informatie mail naar info@vincere-ggz.nl of bel naar 085 401 25 75.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika