Intakegesprek Vincere

Intakegesprek – meld u vandaag nog aan

Bent u klaar voor een nieuwe start? Bent u bereid om de stap te nemen die u losbreekt van uw verslaving? Meld u dan vandaag nog aan voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek spreekt u met een psycholoog die gespecialiseerd is in verslavingsproblematiek. Het gesprek duurt een uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling u het beste kan helpen. Wacht daarom niet langer en laat uw gegevens achter! Wilt u liever wat meer informatie? Mail dan naar info@vincere-ggz.nl of bel ons op 085 401 25 75.

Doel van het intakegesprek

Het doel van het intakegesprek is tot een eerste diagnose en behandeladvies te komen. Wij proberen u tijdens het gesprek zo goed mogelijk te leren kennen. Ieder mens is immers anders en geen enkele verslaving is hetzelfde. Onze gespecialiseerd psycholoog stelt u tijdens het intakegesprek vragen over uw verslaving en privésituatie. We proberen hierbij inzicht te krijgen in de reden van uw gebruik en hoe lang u al verslaafd bent. Daarnaast proberen wij een beeld te krijgen van uw persoonlijkheid. Op deze manier stellen wij een passende behandeling samen die u kan helpen met uw problemen.

Na afloop van het intakegesprek

Na afloop van het intakegesprek maakt de psycholoog een eerste diagnose op. Deze diagnose wordt door de psycholoog besproken met een verslavingsarts of psychiater. Samen komen zij tot een persoonlijk behandelplan dat u zo goed mogelijk helpt met uw verslaving. Dit plan wordt daarna met u besproken in het adviesgesprek. U heeft vervolgens zelf de keuze te starten met de besproken behandeling.

Waar kan ik op intakegesprek?

Vincere heeft verschillende locaties in Nederland. Hierdoor is een intakegesprek mogelijk in: Amsterdam, Heerlen, Venlo, Sittard en Cadier en Keer (Maastricht).

Wanneer kan ik op intakegesprek?

Iedereen die kampt met een – vermoeden van – verslaving, kan op intakegesprek komen. Het verschilt echter per situatie wanneer u kunt langskomen. Dit is afhankelijk van de locatie en de drukte die wij op dat moment ervaren. Bekijk onze pagina met wachttijden van Vincere voor een indicatie van wanneer u op gesprek kunt komen. Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 085 401 25 75 of stuur een mail naar info@vincere-ggz.nl. Zij plannen zo snel mogelijk een intake met u in.

Plan direct uw gesprek in

Wacht niet langer en plan direct uw intakegesprek in. Hoe sneller u contact opneemt, hoe sneller en beter wij u kunnen helpen! Wij nemen telefonisch contact met u op zodra wij uw gegevens ontvangen. Uw gegevens worden overigens volledig anoniem verwerkt. U kunt er bij ons van op aan dat wij professioneel met uw situatie omgaan.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.