Alcohol verslaving stoppen

Klinische behandeling bij Vincere

Bij alles wat wij bij Vincere doen staat de zorgvraag van u als patiënt centraal. Dit geldt zowel als u een ambulante behandeling nodig heeft of een klinische behandeling. Wij proberen zoveel mogelijk patiënten ambulant te behandelen omdat zij in hun eigen omgeving kunnen breken met hun verslaving. Is dit niet mogelijk? Dan kan een klinische behandeling uitkomst bieden. Lees hieronder verder voor meer informatie of neem contact met ons op via info@vincere-ggz.nl of 085 401 25 75.

Soorten klinische behandeling bij Vincere – binnenland en buitenland

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij verschillende soorten klinische behandelingen bij Vincere. Welke behandeling in uw situatie het meeste kan helpen, wordt vastgesteld in het intakegesprek. Een psycholoog beoordeelt onder meer uw persoonlijke situatie en ernst van uw verslaving. Na overleg met een psychiater mondt dit uit in een behandeladvies. Daarbij kunt u doorverwezen worden naar een locatie in binnen- of buitenland. Al onze locaties zijn er optimaal op ingericht om u te helpen met uw verslaving!

Afkickkliniek in Nederland – Klinische behandeling

Een eerste mogelijke klinische behandeling is onze afkickkliniek in Cadier en Keer. Wij behandelen hier zowel uw verslaving als een eventuele psychische stoornis (dubbele diagnose). Op die manier helpen wij u zo goed mogelijk grip te krijgen op uw verslaving. U krijgt hier te maken met een gespecialiseerd team van professionals. Daarbij komen meerdere vakgebieden samen waardoor u zowel geestelijke, fysieke als medische zorg krijgt. Lees meer over onze afkickkliniek in Nederland.

Afkickkliniek in Portugal- Klinische behandeling

Een tweede klinische behandeling die wij aanbieden bevindt zich in onze afkickkliniek in Portugal. De faciliteiten van deze locatie zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Een groot voordeel is dat dit gebeurt in een natuurlijke omgeving, in alle rust en anonimiteit. Alle prikkels en verleidingen waar u thuis mee te maken heeft, zijn hier niet. Net als in onze andere klinieken treft u hier een gemotiveerd behandelteam dat u helpt uw verslaving te overwinnen.

Afkickkliniek in Zuid-Afrika – Klinische behandeling

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is de derde en laatste vorm van klinische behandeling. Onze locatie bevindt zich in de prachtige Afrikaanse natuur waar u nader tot uzelf kunt komen. Waar uw verslaving u eerder in zijn controle had, grijpt u hier de regie weer terug in handen. Een team dat bestaat uit verschillende professionals helpt u hierbij. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het nazorgtraject waarbij wij de kans op een terugval zo ver mogelijk beperken.

Informatie over de klinische behandeling bij Vincere

Wilt u graag meer weten over de inhoud van onze klinische behandelingen of heeft u nog praktische vragen? Mail dan naar info@vincere-ggz.nl of neem telefonisch contact op via 085 401 25 75.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika