Nazorgtraject

Nazorgtraject 

Na een behandeling biedt Vincere GGZ een nazorgtraject als dat nodig is. Zo proberen we de kans op een terugval te beperken. Tijdens het nazorgtraject krijg je tips hoe je weer grip kunt krijgen op je leven. Hieronder staat daar meer informatie over. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 085 – 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl.

Vincere GGZ biedt altijd behandelingen op maat aan. Ieder mens is namelijk uniek. Tijdens een intakegesprek met een psycholoog wordt bepaald welke behandeling het beste bij jou past. Vervolgens wordt dat besproken tijdens het adviesgesprek. Daarna kan de behandeling starten. 

Behandelingen combineren

Het voorgestelde behandelplan verschilt per persoon. In het kader van nazorg is het namelijk mogelijk dat er meerdere behandelingen worden gecombineerd. Bijvoorbeeld als je al erg lang verslaafd bent. Zo kan het helpen om (poliklinisch) in contact te staan met een psycholoog of wellicht een gehele ambulante behandeling van 5 dagen per week

Meetings

Je dient de kans op een terugval in het dagelijkse leven zo ver mogelijk te beperken. Natuurlijk zorgen wij hierbij voor een deskundige begeleiding. Echter houdt het voor veel mensen ook in dat zij zelf de verleidingen uit de weg gaan. Daarbij is de steun van je naasten en familie erg belangrijk. Ook zweren veel ervaringsdeskundigen bijvoorbeeld bij een wekelijkse samenkomst met mensen die zij hebben leren kennen tijdens het afkicktraject, zowel in NA- of AA-meetings als in een nazorgbehandeling. Op die manier houden zij grip op hun verslaving.

Meer informatie – contact

Voor meer informatie over het nazorgtraject neem contact op via 085 – 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika