Afkickkliniek Zuid-Afrika

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Werk in alle rust en anonimiteit aan uw verslavingsprobleem
Om uw verslaving te overwinnen kan het noodzakelijk zijn om tijdelijk volledig uit uw vertrouwde omgeving gehaald te worden. Speciaal hiervoor heeft Vincere-GGZ een discrete en exclusieve afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hier kunt u in alle rust en anonimiteit werken aan uw verslavingsprobleem. In deze kliniek zijn al veel cliënten succesvol behandeld. In onze kliniek in Zuid-Afrika behandelen we o.a. mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, gokken, seks, gamen of medicijnen.

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Behandeling in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika krijgt u dagelijks intensieve begeleiding om van uw verslavingsprobleem af te komen. Er staat een hoog gekwalificeerd team voor u klaar. Dit team bestaat onder andere uit psychiaters, verslavingsartsen, psychologen, ervaringsdeskundigen, fysiotherapeuten en verpleegkundigen.

Het programma dat u in Zuid-Afrika volgt bestaat uit een combinatie van therapie in een groep en individuele therapie. Het is een intensief traject waar echter ook ruimte ingebouwd is voor ontspanning.

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Vincere Zuid Afrika

Nazorg: ondersteuning na de behandeling

Als de behandeling in de kliniek is afgerond, volgt een volgende belangrijke fase. Alles wat je in Zuid-Afrika geleerd hebt, moet je nu in je vertrouwde omgeving toepassen. Om te zorgen dat dit goed verloopt, bieden we je hier in Nederland ondersteuning bij aan. Deze nazorg heeft al veel mensen geholpen om succesvol te zijn in het structureel overwinnen van hun verslaving.

Kosten behandeling Zuid-Afrika

Indien u na de intake het advies krijgt voor een opname in Zuid-Afrika, dan worden de kosten van de behandeling vergoed door uw zorgverzekering. U dient wel rekening te houden dat uw eigen risico op de behandeling van toepassing is. Het vliegticket naar Zuid-Afrika kost afhankelijk van het seizoen tussen de € 1000,- en € 1500,-. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie