tweedaagse behandeling

Tweedaagse behandeling verslaving – Vincere

Wij hebben verschillende behandelingen om u te helpen met uw verslaving. In onze tweedaagse behandeling bent u – zoals blijkt uit de naam – twee dagen per week aanwezig op een van onze locaties. Hierbij gaan we in een periode van ongeveer 9 weken aan de slag met uw verslaving. Tijdens een gevarieerd dagprogramma krijgt u professionele ondersteuning van onze medewerkers. Lees meer informatie op deze pagina of neem contact op.

Voor wie is de tweedaagse behandeling?

Bij een tweedaagse behandeling werkt u twee dagen in de week aan uw verslaving. De behandeling is enerzijds geschikt voor mensen die parttime verplichtingen hebben door bijvoorbeeld werk, school of een drukke dagbesteding. Anderzijds is de behandeling ook mogelijk voor wie geen intensievere vijfdaagse behandeling nodig is.

Hoe kom ik in aanmerking voor de tweedaagse behandeling?

Er zijn veel verschillen mogelijk in de mate van verslaving en de vormen die hierin bestaan. Of u nu kampt met een dubbele diagnose of een alcoholverslaving; iedere aanpak hierbij is anders. Vanwege deze verschillen hebben wij meerdere behandelplannen beschikbaar. Er zijn daarom veel variabelen die laten afhangen of u al dan niet in aanmerking komt voor de tweedaagse behandeling. Tijdens het intakegesprek wordt uw situatie en probleem in kaart gebracht. Op basis hiervan hoort u van een psycholoog hoe wij u het beste kunnen helpen.

Hoe lang duurt traject?

Er wordt gedurende zo’n 9 weken op twee dagen per week aan uw verslaving gewerkt. Indien nodig zal in overleg met de hoofdbehandelaar de behandeling verlengd kunnen worden. Eventueel vindt er eerder een detox plaats. Dit gebeurt echter alleen op advies van een psychiater.

Waar en wanneer vindt de tweedaagse behandeling plaats?

Op twee locaties bieden wij de tweedaagse behandeling aan. Namelijk in Heerlen en Venlo. De behandeling vindt meestal om de dag plaats. Het verschilt hierin of dit maandag en woensdag is of woensdag of vrijdag. U bent dus twee dagen van 9 tot 5 in de weer om te breken met uw verslaving.

Wanneer kan ik terecht voor een tweedaagse behandeling?

Onze behandelaren zijn erg effectief bij de aanpak van verslavingsproblemen. Dit is daarom ook een reden dat wij korte wachttijden hebben. Bekijk onze wachttijden voor een indicatie wanneer u terecht zou kunnen.

Bel of mail ons voor meer informatie!

U wilt meer te weten komen over onze behandeling tegen verslaving? Neem dan contact met ons op. Daarbij zijn wij telefonisch te bereiken op 085 401 25 75 of per mail op info@vincere-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika