tweedaagse behandeling

Tweedaagse dagbehandeling

Tijdens de tweedaagse dagbehandeling werk je 2 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur aan je herstel. Het traject duurt ongeveer 9 weken. Lees er hieronder meer over of neem contact op.

Voor wie is de tweedaagse dagbehandeling?

Bij een tweedaagse dagbehandeling werk je twee dagen in de week aan jouw verslaving. De behandeling is enerzijds geschikt voor mensen die parttime verplichtingen hebben door bijvoorbeeld werk, school of een drukke dagbesteding. Anderzijds is de behandeling ook mogelijk voor wie geen intensievere vijfdaagse dagbehandeling nodig is.

Hoe kom ik in aanmerking?

Elk persoon is uniek en dus biedt Vincere GGZ behandelingen op maat aan. Tijdens een intakegesprek met een psycholoog wordt bekeken welke behandeling het beste bij jouw situatie past. Op basis daarvan wordt een behandelplan samengesteld. Dat vervolgens wordt besproken tijdens het adviesgesprek. Daarna kan de behandeling starten. Afhankelijk van jouw situatie kan het advies zijn om een tweedaagse dagbehandeling te volgen. 

Hoe lang duurt het traject?

Er wordt gedurende zo’n 9 weken 2 dagen per week aan jouw verslaving gewerkt. Indien nodig zal in overleg met de hoofdbehandelaar de behandeling verlengd worden. Eventueel vindt er eerder een detox plaats. Dit gebeurt echter alleen op advies van een psychiater.

Locaties

Je kunt de tweedaagse behandeling volgen in Heerlen en Venlo

Wanneer kan ik terecht voor een tweedaagse dagbehandeling?

De wachttijden verschillen per locatie en per behandeling. Neem contact op met ons communicatiecenter voor de meest actuele wachttijden: 085 – 401 25 75

Meer informatie – contact

Wil je meer informatie over de tweedaagse dagbehandeling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085 – 401 25 75 of per mail op info@vincere-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika