Vijfdaagse behandeling

Vijfdaagse dagbehandeling 

Tijdens de vijfdaagse dagbehandeling werk je van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur aan je herstel. Het traject duurt meestal zo’n 12 tot 13 weken. Hieronder meer informatie over deze behandeling. Voor vragen hieronver neem contact met ons op.

Voor wie is de vijfdaagse dagbehandeling?

Van de ambulante behandelingen tegen verslaving is de vijfdaagse dagbehandeling de meest intensieve variant. Je bent namelijk zo’n vijf dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur actief bezig om los te breken van je verslaving. Je kunt ’s avonds naar huis, maar het is ook mogelijk om te verblijven in het Sober Living House

Hoe kom ik in aanmerking voor de dagbehandeling?

Het intakegesprek dient als basis voor al onze behandelingen. De psycholoog stelt op basis van het advies van de psychiater een behandelplan samen. Hierin komt naar voren toe welke behandeling het beste bij jou past. Dit is afhankelijk van de ernst van de verslaving en uiteraard jouw persoonlijke situatie.

Hoe lang duurt het traject?

De duur van het traject is zo’n 12 tot 13 weken. De behandeling kan indien nodig verlengd worden, op advies van de (hoofd)behandelaren. Voor het traject begint, kan er een detox plaatsvinden. Dit gebeurt op advies van een psychiater.

Locaties

De vijfdaagse dagbehandeling is wordt op de volgende locaties aangeboden: Amsterdam, Sittard, Heerlen en Venlo.

Meer informatie – contact 

Voor meer informatie over de vijfdaagse dagbehandeling neem contact met ons op via 085 – 401 25 75 of stuur een email: info@vincere-ggz.nl

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika