Vijfdaagse behandeling

Vijfdaagse behandeling verslaving – Vincere

Om u te kunnen helpen met uw verslavingsprobleem, hebben wij verschillende mogelijkheden om u te helpen. Een daarvan is de vijfdaagse behandeling. Hierbij gaat u van maandag tot en met vrijdag aan de slag met uw verslaving. Wij helpen u los te breken van uw verslaving op een van onze Vincere-locaties. Deze behandeling vindt gedurende zo’n 12 tot 13 weken plaats. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor wie is de vijfdaagse behandeling?

Van de ambulante behandelingen tegen verslaving is de vijfdaagse behandeling de meest intensieve variant. U bent namelijk zo’n vijf dagen in de week van 9 tot 5 actief bezig om los te breken van uw verslaving. Op advies van onze psychiater kunt u daarbij verblijven in een Sober Living House. Dit advies verschilt echter op basis van uw persoonlijke situatie en praktische zaken zoals uw woonplaats en eventuele verplichtingen.

Hoe kom ik in aanmerking voor de vijfdaagse behandeling?

Het intakegesprek dient als basis voor al onze behandelingen. De psycholoog stelt op basis van het advies van de psychiater een behandelplan samen. Hierin komt naar voren toe welke behandeling het beste bij u past. Welke zorg het beste is in uw situatie past, is afhankelijk van de ernst van uw situatie en verslaving. Dit kan dus resulteren in de vijfdaagse behandeling.

Hoe lang duurt het traject?

De duur van het traject is zo’n 12 tot 13 weken. De behandeling kan indien nodig verlengd worden, op advies van de (hoofd)behandelaren. Alvorens het traject in gang wordt gezet, kan er een detox plaatsvinden. Dit gebeurt op advies van een psychiater.

Vijfdaagse behandeling – waar kan ik terecht?

Wij bieden op al onze Nederlandse locaties de behandeling aan. Dit wil zeggen dat wij in u kunnen helpen in Amsterdam, Sittard, Heerlen en Venlo.

Wanneer kan ik terecht voor een vijfdaagse behandeling?

Vincere heeft in vergelijking met andere organisaties erg korte wachttijden. Dit komt omdat onze behandelaars verslavingsproblemen zeer effectief kunnen aanpakken. Bekijk onze pagina met wachttijden voor een tijdsindicatie.

Meer informatie? Bel of mail!

Wilt u meer te weten komen over de vijfdaagse behandeling? Bel ons dan op het telefoonnummer 085 401 25 75 of stuur ons een email: info@vincere-ggz.nl. Wij helpen u graag verder.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika