sexverslaving - stoppen

Seksverslaving

Seks is een bekend verschijnsel waar iedereen mee in aanraking komt. Er zijn veel mensen die plezier beleven aan seks, echter bij sommigen kan seks leiden tot een obsessie en vervolgens een verslaving. De effecten die een seksverslaving heeft op sociale contacten, werk, studie, gezondheid, financiën en zelfbeeld kunnen desastreus zijn.

 

Starten met uw behandeling?

Meld u dan vandaag nog aan voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen met naar welke behandelmethode en locatie het beste bij u past.

Behandeling van uw seksverslaving

Zodra uw seksuele gedrag niet meer onder controle is en je leven er negatief door wordt beïnvloed, wordt het tijd om in behandeling te gaan. Vincere-GGZ biedt professionele hulp voor seksverslaafden. In een huiselijke en veilige omgeving zorgt onze team zorgt ervoor dat u na een intensieve behandeling op maat uw seksverslaving voorgoed een halt toe kunt roepen.

Twijfelt u nog?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of behandeling noodzakelijk is en of wij de behandelaar zijn die bij u past.

Mogelijkheiden voor uw behandeling

Behandelmogelijkheden seksverslaving

Onze behandeling heeft als doel u volledig van uw verslaving te genezen. Om dit te bereiken hebben wij een breed aanbod van behandelingen.

  • Poliklinische behandeling (1 maal per week)
  • Avondbehandeling (2 avonden per week)
  • Dagbehandeling (5 dagen per week van 9 tot 5)
  • Opname in kliniek in Nederland
  • Opname in kliniek in Zuid-Afrika

Vergoed door uw zorgverzekering

Behandeling van uw verslaving valt binnen de basisverzekering. Hierdoor wordt deze vergoed door uw zorgverzekering.
Meer informatie over vergoeding

Snel van start met uw behandeling

Wij vinden dat u zo snel mogelijk geholpen moet worden als u besloten heeft uw verslaving aan te pakken. Daarom houden wij de wachttijd zo kort als mogelijk. Wilt u meer weten over onze actuele wachttijd? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-4012 575.

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie