Alcohol verslaving stoppen

Detox Margraten

Voordat u binnen Vincere Groep behandeld kunt worden voor uw verslaving dient u in veel gevallen eerst een detox te volgen. Dit om te ontwennen, af te kicken, van een middelenverslaving (alcohol- en/of drugsverslaving) en/of een gedragsverslaving (zoals gok-, game-, seksverslaving).

Naast ontwenning van het middel en/of gedrag, wordt op onze detoxfaciliteit tevens gestart met “voorbehandeling”. Dat wil zeggen een programma op maat van individuele en groepssessies om u alvast te laten wennen aan de inhoud en de structuur van het toekomstige behandeltraject. Tevens ondersteunen we u bij problemen op diverse leefgebieden zoals wonen, werk en financiën.

Kortom, door deze invulling van het detox-proces helpen wij u bij het wennen aan een dag-invulling, het aanbrengen van structuur, het versterken van de motivatie voor behandeling en een soepelere overgang naar het te volgen behandeltraject.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.