Alcohol verslaving stoppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul je nummer in
en wij bellen terug

 

 

Vanwege het faillissement van Vincere kunnen er momenteel geen nieuwe patiënten in zorg worden genomen.

Aanmelden Vincere – wacht niet langer

Heeft uw verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan bij Vincere. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u graag. Laat uw gegevens achter voor een intakegesprek. U heeft de eerste stap genomen door deze pagina te raadplegen. Het is nu nog een kleine moeite om contact met ons op te nemen. Bel 085 401 25 75, mail naar info@vincere-ggz.nl of laat uw gegevens direct achter!

Eerste stap bij aanmelden Vincere

Zodra wij in contact met u komen, plannen we een intakegesprek in. In dit gesprek spreekt u met een psycholoog over uw verslavingsprobleem. Ook een eventuele psychische stoornis kan hierbij besproken worden, in dat geval spreken we van een dubbele diagnose. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Na afloop van het intakegesprek stellen wij u een persoonlijk behandelplan voor. U maakt daarna zelf de keuze of u wilt starten met de behandeling.

Neem contact op – aanmelden Vincere

Vul het contactformulier in om uzelf bij ons aan te melden. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij op korte termijn telefonisch contact met u op. Wij zullen dan op korte termijn een afspraak met u inplannen. Bekijk ook onze pagina met wachttijden voor een overzicht hoe lang dit kan gaan duren. Toch spreken we hier over richtlijnen en kunt u mogelijk sneller terecht dan verwacht. Het is hoe dan ook belangrijk om bij een verslaving contact met ons op te nemen!

Wij gaan veilig om met uw gegevens

Een verslaving vinden wij bij Vincere nooit een reden tot schaamte. Toch begrijpen wij het als u uw situatie niet aan de buitenwereld kenbaar wilt maken. Daarom kunt u ervanuit gaan dat wij discreet met uw gegevens omgaan. Wij verwerken al uw gegevens dan ook altijd veilig en anoniem. Wij gaan altijd op professionele wijze om met uw situatie.

Aanmeldformulier

Vanwege het faillissement van Vincere kunnen er momenteel geen nieuwe patiënten in zorg worden genomen.

Locaties

Locatie maastricht

Cadier en Keer

 

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer 

Meer over deze locatie

 

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

 

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over deze locatie

 

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

 

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over deze locatie

 

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

 

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over deze locatie

 

 

Naast de behandellocaties in Cadier en Keer (bij Maastricht), Sittard, Amsterdam en Zuid-Afrika beschikken wij ook over locaties in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.