Vincere Groep op de huisartsenbeurs

Zaterdag 7 april 2018. is Vincere Groep te vinden op de huisartsenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Vincere Groep heeft verschillende GGZ instellingen, gespecialiseerd in verslavingszorg en behandelt patiënten met middelen- en/of gedragsverslavingen en psychische klachten.Daarnaast behandelen de organisaties van Vincere Groep onder meer; arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie, loopbaan, ambulante (thuis) behandeling, schuldhulpverlening, bemoeizorg/FACT, bedrijfsmaatschappelijke issues en andere WMO-diensten.

Wij ontvangen u graag bij onze stand op nummer 07.A012, waar we u meer informatie geven over verslavingen, psychiatrische en psychosociale problematieken en de meest efficiënte behandelingen die Vincere Groep daarbij aanbiedt.

Bekijk hier de website van de Huisartsbeurs via: www.huisartsbeurs.nl

Het verhaal van Mark

Het verhaal van Mark

“Ik heb geleerd om eerlijk te zijn. Dát is de sleutel voor míjn herstel.”Mark (36) geboren in Heerlen, is nu 5 jaar en 8 maanden clean van alcohol en drugs. Vandaag de dag is hij een zeer dankbaar persoon. Dankbaar voor de kans die hij gekregen heeft om...

Informatiebijeenkomst naasten van verslaafden

Informatiebijeenkomst naasten van verslaafden

Je ouder, kind, partner of vriend(in) is verslaafd. Als ouder, broer, zus, vriend, vriendin, collega of partners wil je een dierbare die verslaafd is niet laten vallen. Doordat je de verslaafde zo graag wilt helpen, maar je niet zo goed weet hoe, wordt...

Contactformulier

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.