Vincere Groep op de huisartsenbeurs

Zaterdag 7 april 2018. is Vincere Groep te vinden op de huisartsenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Vincere Groep heeft verschillende GGZ instellingen, gespecialiseerd in verslavingszorg en behandelt patiënten met middelen- en/of gedragsverslavingen en psychische klachten.Daarnaast behandelen de organisaties van Vincere Groep onder meer; arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie, loopbaan, ambulante (thuis) behandeling, schuldhulpverlening, bemoeizorg/FACT, bedrijfsmaatschappelijke issues en andere WMO-diensten.

Wij ontvangen u graag bij onze stand op nummer 07.A012, waar we u meer informatie geven over verslavingen, psychiatrische en psychosociale problematieken en de meest efficiënte behandelingen die Vincere Groep daarbij aanbiedt.

Bekijk hier de website van de Huisartsbeurs via: www.huisartsbeurs.nl

Het verhaal van Zvonko

Het verhaal van Zvonko

“Er moest maar één ding veranderen en dat was: ALLES!”Iedereen kent ze wel, de verschillende indrukwekkende verhalen van mensen in gebruik. Hij/zij zit totaal niet lekker in zijn vel, wil emoties onderdrukken en vertelt het verhaal over zijn/haar leven in...

Het verhaal van Mark

Het verhaal van Mark

“Ik heb geleerd om eerlijk te zijn. Dát is de sleutel voor míjn herstel.”Mark (36) geboren in Heerlen, is nu 5 jaar en 8 maanden clean van alcohol en drugs. Vandaag de dag is hij een zeer dankbaar persoon. Dankbaar voor de kans die hij gekregen heeft om...

Contactformulier

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.