Kennismakingsgesprek – plan direct uw afspraak!

Bij Vincere staan we klaar om u zo goed mogelijk te helpen met uw problemen. Het kan zijn dat u meer informatie wilt alvorens u besluit om bij ons in behandeling te gaan. Dat begrijpen wij volledig, het is namelijk een grote keuze om te breken met uw verslaving! Daarom vertellen wij u graag meer tijdens een vrijblijvend en telefonisch kennismakingsgesprek. Wilt u direct meer informatie? Bel ons dan direct op het nummer: 085 – 401 25 75.

Praktische vragen

Mogelijk heeft u vragen zoals:

  • Ben ik zo erg verslaafd dat ik een behandeling nodig heb?
  • Welke soort behandeling kan mij helpen met mijn verslavingsprobleem?
  • Hoe zit het met de vergoeding van een zorgverzekering?

Of u praktische informatie wilt over de behandelingen of juist meer informatie wilt over onze werkwijze of organisatie. Wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek.

Werkwijze van het kennismakingsgesprek

Vul het contactformulier in om u aan te melden voor het kennismakingsgesprek. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Eén van onze medewerkers zal u vervolgens bellen waarbij u de gelegenheid krijgt al uw vragen te stellen. Wij streven er vervolgens naar uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons!

Het hebben van een verslaving is menselijk en absoluut geen reden voor schaamte. Toch kunnen wij het ons voorstellen dat u zich schaamt voor de problematiek. Het is namelijk uw eigen, persoonlijke situatie en niet iedereen hoeft dat te weten. Daarom garanderen wij u dat uw gegevens volstrekt anoniem worden verwerkt. Dit geldt zowel voor het formulier dat u op onze website invult als het telefonisch gesprek dat u heeft. U kunt er bij ons op aan dat wij op professionele wijze met uw situatie omgaan.

Vanwege het faillissement van Vincere kunnen er momenteel geen nieuwe patiënten in zorg worden genomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul je nummer in
en wij bellen terug

 

 

Vanwege het faillissement van Vincere kunnen er momenteel geen nieuwe patiënten in zorg worden genomen.