Afkickkliniek amsterdam

Vincere/VAVC Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere Amsterdam

U heeft misschien al gelezen welke risico’s er gebonden zitten aan het gebruiken van drugs of alcohol. Toch is het moeilijk voor u om toe te geven dat u een probleem heeft. Diep van binnen weet u het wel, daarom bevindt u zich nu ook op deze website. Onze behandellocaties zitten over heel de wereld, met deskundigen die u willen helpen bij uw probleem. Zo ook onze locatie in Amsterdam, hier leest u wat meer informatie die wellicht voor u van toepassing kunt zijn. Heeft u meer vragen? Bel dan 085 401 25 75 of e-mail ons op info@vincere-ggz.nl. Wij staan voor u klaar.

Vijfdaagse dagbehandeling

Als bij u een verslaving is gediagnostiseerd, dan wordt er gekeken door een psychiater welke behandeling het beste bij u zal passen. Als het in dit geval een vijfdaagse dagbehandeling is dan houdt dat in dat u over een periode van 12 tot 13 weken elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur bij ons in behandeling bent. Uiteraard is het lastiger wanneer u ver van een van onze behandellocaties woont. Hierom hebben wij ons Sober Living House (SLH). Een huis toegewijd aan het leven zonder drugs of triggers voor uw verslaving. U leeft hier met andere personen die eenzelfde traject doorlopen om van hun verslaving af te komen. Het is totaal optioneel of u hier wilt verblijven gedurende deze tijd, of dat u naar huis gaat na 17:00 uur en in het weekend.

Poliklinische behandeling (ambulante gesprekken)

Als u na uw intakegesprek te horen heeft gekregen dat uw behandeling poliklinisch zal zijn, dan kan dat bij onze locatie in Amsterdam aan de Herengracht. Een poliklinische behandeling wilt zeggen dat u een bepaalde periode lang elke week een een-op-een gesprek krijgt met een psycholoog.

Kampt u met een verslaving, maar twijfelt u of het wel echt noodzakelijk is om hulp te zoeken? Bel dan ons deskundige team, zij zullen u alle antwoorden verschaffen die u nodig heeft. U kunt hen bereiken op 085 401 25 75.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.