Alcohol verslaving stoppen

VAVC Heerlen

Kapelaan Berixstraat 16
6411 ER Heerlen
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

VAVC Heerlen

Bij onze ambulante behandellocatie in Heerlen kunt u dagbehandelingen volgen om op deze manier van uw verslaving af te komen. VAVC staat voor Vincere Ambulante Verslavingscentrum. U heeft hier de keuze om een tweedaagse of een vijfdaagse dagbehandeling te volgen op deze locatie. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u een behandeling starten? Bel ons dan op 085 401 25 75 of stuur een e-mail naar info@vincere-ggz.nl.

De vijfdaagse behandeling bij VAVC Heerlen

De vijfdaagse dagbehandeling bestaat uit een behandeltraject gedurende 12 tot 13 weken waarin u deze weken maandag tot en met vrijdag in behandeling bent. Deze dagen duren van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt kiezen om gedurende deze periode te verblijven in ons Sober Living House.

Tweedaagse dagbehandeling bij Vincere-GGZ Heerlen

Wanneer u onze tweedaagse dagbehandeling volgt houdt dit in dat u twee dagen per week in behandeling bent op locatie. Deze behandeldagen beginnen om 09:00 uur en eindigen om 17:00 uur. Doorgaans heeft een tweedaagse dagbehandeling een duur van 9 weken. Hierna wordt gekeken of een nazorgtraject nodig is, of dat u een geringe kans loopt op een terugval.

Nazorgtraject

Het zwaarste gedeelte van een behandeling begint pas wanneer u een hoofdbehandeling succesvol heeft afgerond. Hierna gaat u naar huis en zit u in een omgeving vol bekende en vertrouwde triggers. De kans op een terugval is in deze periode dan ook zeer groot. Om u hierbij te helpen hebben wij een nazorgtraject om de kans op een terugval te minimaliseren. Over een periode van 10 weken kunt u een halve dag in de week deelnemen aan groep sessies en voert een op een gesprekken met een psycholoog. Mocht het bij u nodig zijn dan kunnen we ervoor kiezen om een tweedaagse of een vijfdaagse dagbehandeling te starten wanneer de kans op een terugval nog erg groot is.

Voelt het alsof de stap te groot is om zomaar te zetten? Dat begrijpen wij volkomen, het is erg zwaar om het vertrouwen over te geven aan mensen die u (nog) niet kent. Vrees niet, wij hebben ervaringsdeskundige counselors die ook in uw situatie hebben gezeten. Zij staan samen met een team social workers en psychologen voor u klaar om u te helpen naar een volledig herstel. U kunt ons bereiken op 085 401 25 75 of een e-mail sturen naar info@vincere-ggz.nl.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.