afkickkliniek maastricht verslavingszorg

Vincere Cadier en Keer (Maastricht)

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere GGZ Cadier en Keer

Onze behandellocatie in Cadier en Keer ligt in het Zuid-Limburgse landschap. Hier komt u uit uw eigen leefomgeving en dus ontsnapt u aan uw dagelijkse triggers om te gaan gebruiken. Mocht u vragen hebben, of benieuwd zijn welke behandeling het beste voor u zal gaan werken? Bel dan naar onze deskundigen, zij staan voor u klaar en helpen u graag op weg naar een volledig herstel. U kunt hen bereiken via de telefoon: 085 401 25 75 of via de e-mail op info@vincere-ggz.nl.

Klinische behandeling

Wanneer een poliklinische behandeling niet goed zal werken voor u, kunt u worden opgenomen in een van onze klinieken. Vincere heeft meerdere locaties waar u een klinische behandeling kunt volgen. Weg van uw triggers en slechte invloeden, in de rust van de natuur en gezelschap van andere aanstaande verslaafden in herstel. Bij een klinische behandeling leert u hoe u de verslaving onder controle kunt houden volgens ons behandelprogramma.

Nazorgtraject

U heeft zojuist een hoofdbehandeling succesvol afgerond en dan voelt u ineens een bijtende onzekerheid: ”Hoe hou ik dit vol in m’n eentje?” Dit is volkomen begrijpelijk omdat u wellicht een langere tijd onder de druk van een verslaving heeft geleefd en ervan af bent gekomen door hulp van Vincere en andere (inmiddels) verslaafden in herstel. Om de kans op een terugval te minimaliseren hebben wij een nazorgtraject dat u kunt volgen. U volgt over de periode van 10 weken groepsgesprekken en individuele gesprekken die een halve dag duren. Mocht het nodig zijn, dan is het mogelijk om een 2-daagse of 5-daagse behandeling te volgen als nazorgtraject. Mocht u de 5-daagse dagbehandeling volgen, dan kunt u eventueel verblijven in ons Sober Living House.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.