Alcohol verslaving stoppen

Detox locatie Margraten

Rijksweg 30 – 32 
6269 AC Margraten
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Detoxificatie bij Vincere in Margraten

Mogelijk wordt er naar aanleiding van uw adviesgesprek met onze psychiater eerst een klinische detoxificatie geadviseerd voordat u met uw behandeling kan starten. Onze detoxfaciliteit bevindt zich op een mooi en rustig gelegen locatie in Margraten, niet ver van onze kliniek in Cadier en Keer (Maastricht). Wij bieden hier vierentwintig uur per dag zorg aan, waaronder een dagelijks programma gericht op ontgifting, ontwenning en voorbereiding op het behandeltraject. Onze detoxfaciliteit biedt plek voor maximaal 30 patiënten. De detoxificatie vindt plaats onder begeleiding van een deskundig team dat bestaat uit een medisch team (psychiater, verslavingsarts en verpleegkundigen) dat nauw samenwerkt met begeleiders en ervaringsdeskundigen.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.