Alcohol verslaving stoppen

Vincere-GGZ Zuid-Afrika – Villa Vici (180 Graden)

Rua das Invasões Francesas 29
2540-661 Roliça, Bombarral
Leiria, Portugal

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere-GGZ Zuid-Afrika – Pine Tree House (180 Graden)

Rua da Guarda da Sapinha 736
2445-562 Brejo D’água
Marinha Grande, Portuga

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere Portugal

Vincere heeft twee verschillende locaties in Portugal waar u terecht kunt voor uw verslavingsproblemen. Bel ons op 085 401 25 75 of mail ons op het adres info@vincere-ggz.nl

The Pine Tree House

U heeft een intakegesprek gehad met een psycholoog en hieruit is voortgekomen dat een klinische behandeling het beste bij u zal passen. Dit houdt in dat u voor 60 of 90 dagen wordt opgenomen in één van onze klinieken. De klinische behandeling kan een emotioneel zware, turbulente tijd zijn en daarom is het goed om in deze moeilijk tijd even weg te zijn van alles wat u kent en dwarszit. The Pine Tree House is hier een perfect voorbeeld van. Het is gelegen in het pittoreske ‘Marinha Grande’. Vlakbij de zee kunt u behandelt worden voor uw verslaving, dubbel diagnose en eventuele andere problemen die hierbij komen kijken.

School House

Ons ‘School House’ ligt in een bosrijk gebied in Portugal, tot de nok toe gevuld met dierlijk leven. U kunt hier worden behandeld voor uw verslaving, dubbel diagnose of eventueel andere stoornissen die u heeft en tot rust komen na de hectische tijd die heeft geleid tot de behandeling waarvoor u hier zit. De klinische behandeling vindt plaats in een vertrouwde, comfortabele luxe omgeving waar u de unieke, persoonlijke aandacht krijgt die u nodig hebt om de behandeling succesvol af te ronden.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.