afkickkliniek Limburg verslavingszorg

Vincere-GGZ Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere Sittard

Op onze locatie Vincere Sittard hebben wij verschillende behandelingen om u van uw verslaving te genezen. U kunt al uw vragen stellen over eventuele behandelingen, verblijven en vergoedingen. Hiervoor hebben wij een helpdesk die voor u klaarstaat. U kunt hen bereiken op 085 401 25 75 of via de mail op info@vincere-ggz.nl.

Dagbehandeling

De dagbehandelingen die u kunt volgen bestaan uit 5 dagen per week op locatie bij ons. Wanneer u deze behandeling volgt kunt u kiezen om in ons Sober Living House te verblijven waar u samen met andere patiënten verblijft, die eenzelfde traject doorlopen. U kunt er ook voor kiezen om gewoon thuis te blijven wonen. De behandeling is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Avondbehandeling

Mocht een avondbehandeling bij u passen omdat u overdag werkt, dan kan dit op deze locatie. U werkt overdag en bent ’s avonds van 19:00 uur tot 10:00 uur in behandeling voor uw verslaving. Deze behandeling betreft de dinsdag en donderdag avond.

Poliklinische behandeling (ambulante gesprekken)

Bij de poliklinische behandeling krijgt u over een bepaalde periode wekelijkse gesprekken met een behandelaar. Deze gesprekken zijn een-op-een met een psycholoog. Gemiddeld duurt een poliklinische behandeling 8 tot 24 sessies (ofwel: 8-24 weken)

Nazorgtraject

Nadat u een behandeling hebt afgerond begint het echte werk pas: u bent afgekickt en moet nu wennen aan een leven zonder drugs. Wij bieden hier een nazorgtraject voor aan om de kans op een terugval te minimaliseren. Gedurende 10 weken volgt u een halve dag in de week groep sessies en voert u individuele gesprekken met een psycholoog. De nazorg is in feite een behandeling na een hoofdbehandeling, om het te implementeren in uw eigen leven. Er kan ook een 2-daagse of 5-daagse dagbehandeling in worden gezet als een nazorgtraject na bijvoorbeeld een klinische behandeling. Bij de 5-daagse dagbehandeling is het verblijf in een Sober Living House optioneel. Welk nazorgtraject voor u van belang is, wordt gebaseerd op het advies van de psychiater.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.