Afkickkliniek venlo

VAVC Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

VAVC Venlo

Heeft u een verslaving waar u vanaf wilt maar u geen idee heeft hoe u er vanaf kunt komen? Wij hebben het antwoord voor u! Bij het Vincere Ambulant Verslavingscentrum in Venlo (VAVC) is een deskundig team werkzaam om u van uw verslaving af te helpen. U kunt vrijblijvend bellen naar onze helpdesk om samen met ons te kijken welke stappen u kunt ondernemen met ons om u naar een volledig herstel te krijgen. Als u vragen heeft kunt u bellen naar 085 401 25 75 of mailen naar info@vincere-ggz.nl.

Vijfdaagse dagbehandeling Venlo

Wanneer de psychiater na uw intake besluit dat u een vijfdaagse dagbehandeling gaat volgen dan kunt u eventueel terecht bij on in Venlo. U zult gedurende een periode van 12 tot 13 weken een dagbehandeling van 09:00 uur tot 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag volgen. U heeft de keuze om tijdens de vijfdaagse dagbehandeling naar huis te gaan ’s avonds en in het weekend, maar u heeft ook de mogelijkheid om in on Sober Living Huis (SLH) te verblijven gedurende deze tijd.

Een tweedaagse dagbehandeling

Als het niet voor u mogelijk is om 5 dagen in de week verlof te krijgen van bijvoorbeeld het werk of een intensieve behandeling niet nodig is, is er altijd nog de optie om een tweedaagse dagbehandeling te volgen. Hierbij bent u twee dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur aanwezig op onze locatie. Een tweedaagse dagbehandeling duurt normaal gesproken 9 weken waarna er wordt gekeken of u een nazorgbehandelinnazorgg nodig hebt om u sterker op uw eigen benen te laten staan.

Poliklinische behandeling

Wanneer een psychiater beslist dat een poliklinische behandeling wellicht het beste zal zijn voor u dan houdt dit in dat u gedurende een periode wekelijks langskomt voor een gesprek. De gesprekken die u gaat voeren zijn een-op-een met een behandelaar van Vincere Ambulant Verslavingscentrum in Venlo gedurende 8 tot 24 sessies.

Het is noodzakelijk om te weten dat u er niet alleen voorstaat wanneer u een verslaving heeft. Verslaafd zijn is een ziekte waar u van kunt genezen. Maar net als elke andere ziekte is daar een dokter voor nodig om u raad te geven en te sturen. Wanneer u verslaafd bent noodzaken wij u om ons te bellen op 085 401 25 75. U kunt ook een e-mail sturen op info@vincere-ggz.nl. Wij plannen samen met u een intakegesprek in met een psycholoog om zo te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Starten met uw behandeling?

Wilt u breken met uw verslaving? Neem dan vandaag nog contact op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij hebben namelijk verschillende behandelingen die onder meer verschillen qua locatie en intensiteit. Op die manier kunnen wij iedere problematiek anders aanpakken.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.