Afkickkliniek Zuid Afrika

Vincere-GGZ Zuid-Afrika

Huguenot – N2 Highway
6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 401 25 75

Vincere Zuid-Afrika

Vincere locaties zitten verspreidt over de hele wereld. Op onze hoofdpagina over behandellocaties kunt u zien waar onze locaties overal zitten. Als rust voor u een belangrijk punt is, bent u bij Vincere aan het juiste adres. In Zuid-Afrika kunt u werken aan uw herstel in alle rust omgeven door de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur. Een totaal nieuwe, serene omgeving.

Huguenot – Klinische behandeling

Wanneer de psychiater na uw intakegesprek heeft besloten dat een klinische behandeling het beste werkt voor u, dan houdt dit in dat u wordt opgenomen in een van onze klinieken. Dit klinkt natuurlijk hartstikke eng en confronterend? De Huguenot kliniek is niet zomaar een normale kliniek. U werkt aan uw herstel met een persoonlijke begeleider die u extra steunt tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling verblijft u in een villa in een bosrijk gebied. Te mooi om waar te zijn? U heeft zojuist toegegeven dat u een probleem heeft en hulp nodig hebt. U verdient dit.

Bekaruu – Klinische behandeling

Wanneer u naar Bekaruu gaat om af te kicken komt u anders terug dan dat u vertrok. Uw klinische behandeling betekent dat u wordt opgenomen in een kliniek en hier behandelt wordt voor uw verslaving. Wanneer dat gebeurt in een drukke, hectische omgeving zal u niet zoveel rust in uw hoofd kunnen krijgen waardoor het afkicken, het leren van een nieuwe levensstijl wellicht wat langer duurt. Bekaruu is hierom perfect. Zo zijn er groepsgesprekken, verschillende therapieën en de juiste persoonlijke benadering die u nodigt heeft om uzelf weer te vertrouwen.

Heeft u vragen over een van deze klinieken of heeft u vragen over uw verslaving en of u in aanmerking komt om bij een van deze klinieken behandeld te worden? Bel dan 085 401 25 75 of mail naar ons op: info@vincere-ggz.nl.

Aanmelden

Heeft uw verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent u klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan bij Vincere. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u graag.

Aanmelden

Heeft u nog twijfels?

Laat u dan door ons vertellen hoe wij u kunnen helpen. Bel onze deskundige mensen op 085 401 25 75 voor advies of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vertellen meer over onze mogelijkheden en u kunt zelf bepalen of u door ons geholpen wilt worden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Telefonisch aanmelden

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Geef je behandelvoorkeur aan*

* = Verplicht in te vullen

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard

Meer over locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam

Meer over locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Meer over locatie

Naast de behandellocaties in Maastricht, Sittard, Amsterdam en Zuid Afrika beschikken wij ook over een locatie in Heerlen, Venlo, Margraten en twee locaties in Portugal. Lees hier meer over alle locaties.