Alcohol verslaving stoppen

Afkicken van gokken

Wilt u graag afkicken van gokken? Door uw gokverslaving heeft u problemen waar u professionele hulp bij nodig heeft om ze op te lossen. U gokt vaak, met hoge bedragen en heeft schulden. Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek met onze verslavingsexperts, stuur een e-mail naar info@vincere-ggz.nl of bel direct met 085 401 25 75.

Wanneer zou u moeten afkicken van gokken?

Als gokverslaafde weet u diep van binnen wel dat gokken u dieper in de problemen kan en zal brengen. Vraagt u zich wel eens af wanneer het tijd is dat u moet afkicken van gokken? We hebben een aantal kenmerken van gokverslaving voor u opgesomd. Herkent u zich in een of meerdere van deze kenmerken?

  • U gaat steeds vaker spelen en om hogere bedragen.
  • Misschien vindt u gokken zelfs al niet leuk meer. Maar u hebt het gevoel dat het moet. Voor uw gevoel kunt u niet meer anders. Gokken is uw leven.
  • Door het gokken krijgt u steeds meer problemen.
  • U gaat liegen en verzint smoesjes om uw gokgedrag goed te praten.
  • Regelmatig leent u geld en u heeft misschien zelfs al schulden.
  • Ook mentaal gaat het niet meer helemaal lekker. U wordt somber door de problemen en dat is vaak weer aanleiding om te gaan gokken. Hierdoor vergeet u de problemen even.

Bent u in zo’n neerwaartse spiraal terechtgekomen? Of bent u bang dat dit gaat gebeuren als u uw gokgedrag niet verandert? Laat uw gokverslaving dan behandelen, u bent slechts een telefoontje verwijderd van de eerste stap naar herstel!

Waarom zou u afkicken van gokken?

Gokken leidt tot problemen! Problemen op elke vlak van uw leven, de risico’s van gokken beperken zich niet alleen tot geld. Afkicken van gokken is de enige manier om die problemen weer aan te pakken, gokken is immers de oorzaak van die problemen.

U heeft lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, trillen en transpireren. U bent vermoeid, u heeft slaapproblemen en geheugenverlies. U verwaarloosd werk en relaties. U bent veel geld verloren en u hebt schulden. Allemaal problemen waarom u zou moeten afkicken van gokken.

De beste hulp bij afkicken van gokken

Bent u gokverslaafd? Wilt u afkicken? Laat u behandelen door onze professionals, voor het te laat is! Vincere biedt diverse behandelmogelijkheden. We zoeken de methode uit die het beste bij u past. Plan vandaag nog een intakegesprek om te bekijken welke behandeling u het best aansluit op uw mate van gokverslaving:

Wij zijn er om u te helpen! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika