Alcohol verslaving stoppen

Gokken en alcohol: Geen goed combinatie!

Gokken kan leuk zijn, een avondje alcohol drinken kan leuk zijn, maar een combinatie van gokken en alcohol is gewoon niet aan te raden. Combineert u veelvuldig gokken en overmatig alcoholgebruik? Een gokverslaving met alcoholverslaving? Schakel dan direct professionele hulp in! Stuur een mail naar info@vincere-ggz.nl, bel direct naar 085 401 25 75 of meld u aan voor een intakegesprek. Vincere is dé specialist in gok- en alcoholverslavingszorg en kan u als geen ander helpen om van uw verslaving aan gokken en alcohol af te komen.

Hogere risico’s door gokken en alcohol gebruik

Met een of twee drankjes is niets mis, maar houd het daarbij. Alcohol zorgt er namelijk voor dat u uw verantwoordelijkheidsgevoel verliest. Dit heeft grote invloed op de manier van gokken. U zet sneller hogere bedragen in en u neemt gokrisico’s die u nuchter niet zou nemen. Kortom: Gokt u met alcohol op? Dan gaat u echt onverantwoord spelen, wat dus weer voor de nodige problemen zorgt.

Wat doet alcohol met u tijdens het gokken?

Zoals iedereen wel weet heeft alcohol een verdovende werking. Als u drinkt bent u minder gevoelig voor pijn en hoort en ziet u iets slechter. Alcohol heeft ook een verdovende werking op uw emoties. Zelfkritiek en uw vermogen om situaties, uzelf en anderen te kunnen beoordelen neemt af, ook tijdens gokken. Alcohol gooit de remmen los, u doet dingen die u normaal niet zo snel zou doen. De rem om niet te gokken gaat eerder weg zodat u langer blijft doorspelen. De verdovende werking van alcohol zorgt er ook voor dat u zich zekerder voelt, minder last heeft van schuld- en schaamtegevoelens, minder piekert en beter slaapt. Door de risico’s van gokken heeft u juist last van deze problemen. Daarin zit ook het grote gevaar, u wordt afhankelijk van de combinatie gokken alcohol. Uw problemen verdwijnen meer naar de achtergrond. Maar pas op! Dit lijkt slechts zo, uw problemen zijn er nog steeds en komen vroeg of laat harder terug dan ooit! Als u langere tijd gokken en alcohol heeft gecombineerd weet u misschien niet meer hoe het anders kan. Dit kunt u natuurlijk wel weer leren. Vincere is er om u te helpen met uw gokverslaving en alcoholverslaving. Bel vandaag nog met 085 401 25 75 en start snel met de behandeling.

Gok alcoholvrij

Bent u aan het gokken en krijgt u een alcoholisch drankje aangeboden? Gokken en alcohol drinken kan best, maar dan wel een NON-alcoholisch drankje. Er zijn genoeg lekkere opties zonder alcohol. Zo kunt u nog steeds genieten van die gratis drankjes, maar dan wel op een verantwoorde manier.

Stop met gokken wanneer alcohol in het spel komt

Krijgt u alcohol aangeboden tijdens het gokken en heeft u wel zin in een lekker drankje? Dat kan, maar stop dan tijdelijk met gokken zolang u onder invloed van alcohol bent. Door de mix van gokken en alcohol bent u minder scherp. Daarbij versterkt alcohol de roes van gokken waardoor u langer en onverantwoord doorgaat. Wanneer de verdovende werking van alcohol is uitgewerkt kunt u weer beginnen met gokken met kleine inzetten. Heeft u echt te veel alcohol gehad? Stop dan voor die avond met gokken en ga bijvoorbeeld gezellig een gesprek aan of naar huis.

Afkicken van gokken en alcohol?

Gebruikt u alcohol en bent u gokverslaafd? Wilt u stoppen met gokken en alcohol drinken? Laat u behandelen door onze professionals, voor het te laat is. Vincere biedt maar liefst vijf soorten behandelmogelijkheden. Er is dus altijd een behandelmethode voor gokken en alcohol die het beste bij u past. Plan vandaag nog een intakegesprek in om te bekijken welke behandeling het best aansluit op uw mate van verslaving:

Wij zijn er om u te helpen! Lees meer over onze behandelmogelijkheden bij verslaving of bel direct naar 085 401 25 75 voor meer informatie.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika