Alcohol verslaving stoppen

Verslaving aan alcohol en cannabis

Paniekaanvallen, misselijkheid en paranoia zijn slechts enkele bijwerkingen van het gebruik van alcohol en cannabis. Toch komt een verslaving aan beide middelen tegelijk geregeld voor. Daarnaast is alcoholverslaving is een van de meest voorkomende vormen van verslaving. Ook al is cannabis een vorm van softdrugs, toch is de werking ervan zeer verslavend. Zo kan cannabis kan op de lange termijn namelijk voor veel ellende zorgen. Kampt u ook met een verslaving aan alcohol en cannabis? Dan is dit hét moment om af te kicken. Mail daarom naar info@vincere-ggz.nl of bel naar 085 401 25 75 voor meer informatie.

Softdrugs met grote gevolgen

Een jointje bij het drinken van alcohol is een combinatie die door velen al snel wordt gelegd. Het lijkt niet zo erg, maar de effecten zorgen voor een heftige kick op uw lichaam. Niet voor niets zien wij bij Vincere veel mensen die willen afkicken van hun verslaving aan alcohol en cannabis. Op termijn brengt de combinatie namelijk veel risico’s met zich mee. U kunt daarbij denken aan risico’s als financiële problemen, agressief gedrag en gezondheidsproblemen. Cannabis is dan wel een softdrug, samen met het drinken van alcohol kan het ernstige gevolgen hebben!

Behandelen van uw verslaving aan alcohol en cannabis

Hoe komt u van uw verslaving aan alcohol en cannabis af? Om mee te beginnen werkt het in onze ervaring niet als u zelf probeert te breken met uw verslaving. Een betere optie is om uw verslaving aan alcohol en cannabis te laten behandelen door onze professionals. Zij zijn namelijk specialist op het vlak van persoonlijke en effectieve verslavingstherapie. De reden dat therapie zo goed werkt is dat het is toegespitst op uw eigen wensen en situatie. Een bijkomend voordeel is dat dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Natuurlijk kost therapie een vorm van toewijding. U heeft echter een eerste stap genomen door deze pagina te lezen. Het pakken van uw telefoon en bellen naar 085 401 25 75 is dan slechts een klein stapje richting de behandeling van het probleem. U hoeft daarom niet langer te wachten. Onze deskundige medewerkers begrijpen uw problemen en helpen u dus graag weer op het rechte pad te komen. Daarnaast is het mogelijk om te mailen naar info@vincere-ggz.nl voor meer informatie.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika