Alcohol verslaving stoppen

Alcohol drinken en gokken – verslaving en behandeling

Een verslaving aan alcohol en gokken gaan vaak samen. Dit gebeurt niet voor niets, want alcoholisme is namelijk een van de zwaarste vormen van verslaving. Het opportunisme die een gokkast biedt, lijkt echter een uitkomst. Desalniettemin is gokken en alcohol een gevaarlijke combinatie. Het ene gedrag versterkt namelijk het andere gedrag. Daarom zit u – voor u het weet – in de schulden en kunt u niet meer van de alcohol afblijven. De problemen erkennen is de eerste stap die u kunt nemen om het heft in handen te nemen. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op door te bellen naar 085 401 25 75. U kunt ons ook een mail sturen op info@vincere-ggz.nl.

Alcohol en gokken – nadelen van een alcoholverslaving

De gevolgen van alcoholisme kunnen verwoestend zijn in uw leven. Daarbij is het genot van een alcoholisch drankje maar tijdelijk, de schade die het teweeg brengt kan permanent zijn. In Nederland is verslaving aan alcohol een van de meest voorkomende vormen van verslaving. Daarnaast zijn de risico’s van alcohol haast eindeloos. Bovendien is dit zeker het geval wanneer u alcohol vaak combineert met gokken.

Alcohol en gokken – lijden aan een gokverslaving

Als u leidt onder een gokverslaving heeft dit een grote nadelige invloeden op uw leven. U kunt schulden krijgen met alle nadelen die hierbij komen kijken. Naast financiële problematiek wordt een gokverslaving vaak verborgen gehouden voor de sociale omgeving. De  geheimen die hierbij komen kijken, vergen vaak ook mentaal een tol. Bij Vincere zien wij dan ook geregeld dat een gokverslaving een breed gebied bestrijkt. Een behandeling bij gokverslaving is haast noodzakelijk. In onze ervaring het lukt namelijk bijna niemand om er zelf vanaf te komen. Gelukkig biedt ons behandeltraject bij verslaving uitkomst.

Behandelen van verslaving aan alcohol en gokken

Kampt u met een verslaving aan alcohol en gokken? Dan is het tijd het heft in handen te nemen. Bij Vincere zorgen wij voor een passend behandelplan. Onze behandeling heeft namelijk als doel u volledig van uw verslavingen van alcohol en gokken te genezen. Een breed aanbod van behandelingen en meerdere locaties in Nederland, Portugal en Zuid-Afrika maken dit mogelijk. Lees meer over de behandelmogelijkheden bij verslaving of bel direct naar 085 401 25 75 voor meer informatie. U kunt ook mailen naar info@vincere-ggz.nl.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika