Alcohol verslaving stoppen

Alcoholverslaving en psychische stoornis (dubbele diagnose)

U heeft een dubbele diagnose als u kampt met zowel een psychische aandoening als een verslaving. Kampt u met een alcoholverslaving en psychische stoornis in de vorm van bijvoorbeeld PTSS, ADHD, depressie, autisme of borderline? Dan ervaart u wellicht problemen op alle gebieden binnen uw leven. Daarbij is het lastig de negatieve spiraal te doorbreken waarin u zit. U wilt breken van uw alcoholverslaving, maar uw stoornis beperkt u. Wij helpen u graag in onze dubbel diagnose-groepen, waar u voor uw verslaving en uw andere psychische problematiek geholpen wordt. Bel direct met 085 401 25 75 of mail naar info@vincere-ggz.nl zodat wij u kunnen helpen.

Dubbele diagnose – verschillende soorten psychische problemen

Geen enkele psychische stoornis is hetzelfde. Zo bestaan immers psychische stoornissen in vele (uitings-)vormen. Bovendien heeft iedere stoornis een grote invloed op uw leven. Depressies, suïcidale gedachten of agressief gedrag liggen dan op de loer. Daarbij gaat iedere persoon hier op zijn of haar eigen manier mee om. Of u nu een depressie, autisme of borderline heeft, een goede behandeling kan u echter verder helpen.

Dubbele diagnose en het versterkend effect van alcohol

Het hebben van een alcoholverslaving en psychische stoornis is erg lastig. Waar alcohol lijkt op een oplossing voor uw mentale problemen, is dat in de praktijk echter anders. De nadelen en risico’s van alcoholisme zijn er namelijk alom. Daarom is alcoholisme is op zichzelf al een reden om hulp te zoeken. Samen met een psychische stoornis heeft u eveneens meer reden om contact op te nemen.

Persoonlijke en professionele behandeling biedt uitkomst

Wellicht heeft u in de loop der tijd ervaring opgedaan met de geestelijke gezondheidszorg. Daarom begrijpt u als geen ander dat persoonlijke en professionele aandacht belangrijk is. Ook wij van Vincere snappen dit volledig. Daardoor luisteren wij naar uw problemen en beseffen wij dat geen enkel mens hetzelfde is. Bovendien zijn onze technieken voor verslavingsbehandeling gericht op uw eigen situatie. Hierbij hebben we verschillende mogelijkheden:

Wacht dus niet langer met hulp zoeken. Stuur ons een email info@vincere-ggz.nl of bel 085 401 25 75 voor informatie.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika