Alcohol verslaving stoppen

Afkicken van cocaïne

Is u cocaïnegebruik uit de hand gelopen en wilt u afkicken van cocaïne? Als u meer coke gebruikt dan u lief is, is het hoog tijd om in te grijpen. U zult in die situatie ongetwijfeld voor grote uitdagingen staan. Uw leven lijdt ernstig onder uw cokegebruik, maar ook uw naasten gaan uw verslavingsgedrag onderdoor. Ongetwijfeld zouden zij u graag zien stoppen met cocaïne. Zelfstandig afkicken van cocaïne is door de heftige ontwenningsverschijnselen echter niet voor iedereen weggelegd. Het kan daarom raadzaam zijn om deskundige hulp in te roepen van een specialist in de verslavingszorg. Wij hebben immers een breed behandelaanbod om u te helpen afkicken van cocaïne. U kunt zich online direct aanmelden voor een behandeling. Maar u kunt ook contact met ons opnemen via 085 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl. U kunt met al uw vragen terecht bij onze deskundig medewerkers.

Wanneer zou u moeten afkicken van cocaïne?

Wanneer u zich afvraagt of afkicken van cocaïne wellicht een goed idee is, is het waarschijnlijk de hoogste tijd daarvoor. Diep van binnen weet u dat in dit geval de vraag stellen gelijk staat aan hem beantwoorden. Heeft u het gevoel dat u niet zonder coke kunt of houdt u zichzelf voor dat u best zonder kunt? Er is maar een manier om daar achter te komen: door een tijdlang geen cocaïne te gebruiken. Wanneer u te maken krijgt met een onbedwingbaar verlangen om weer te gaan gebruiken, heeft u wellicht professionele hulp nodig. Want vooral de eerste dagen kunt u met ontwenningsverschijnselen als vermoeidheid, neerslachtigheid en depressieve gevoelens te maken krijgen. Mogelijk heeft uw cocaïneverslaving enorme problemen in uw leven veroorzaakt. U heeft wellicht schulden opgebouwd, of uw gezondheid en relaties met naasten lijden onder uw verslaving. Dit zijn allemaal tekenen dat uw cocaïnegebruik uit de hand gelopen is.

Waarom zou u moeten afkicken van cocaïne?

Afkicken van cocaïne, dat niet voor niets bekend staat als de witte sloper, is om vele redenen een wijze beslissing. De risico’s van cocaïneverslaving zijn immers talrijk én enorm, en een verslaving aan coke kan zelfs fataal aflopen. Zowel uw hart- en bloedvaten als uw organen en neus hebben immers enorm te lijden onder uw cokegebruik. Het middel kan ook depressieve gevoelens en een slopende vermoeidheid veroorzaken. Daarnaast kunt u ook last krijgen van mentale klachten zoals angst- en stemmingsstoornissen, hallucinaties, paranoïde gevoelens of psychoses. Als u al last had van had van psychische aandoeningen, kunnen die door uw cocaïnegebruik bovendien verergeren. De kans is ten slotte groot dat u op financieel gebied in de problemen komt. Een cocaïneverslaving kan immers zeer negatieve gevolgen hebben voor uw school- en werkprestaties.

De beste hulp bij het afkicken van cocaïne

Zelfstandig afkicken van cocaïne is lang niet voor iedereen weggelegd. De meesten blijken in de praktijk de enorme verleiding om weer coke te gaan gebruiken niet te kunnen weerstaan. Stoppen met cocaïne gaat immers gepaard met enorme ontwenningsverschijnselen. Daarom doet u er goed aan om de professionele hulp van een specialist in de verslavingszorg te accepteren. Wij bieden immers een breed aanbod aan behandelingen om u te helpen afkicken van cocaïne:

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling meer weten over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op via info@vincere-ggz.nl of 085 401 25 75. U kunt zich ook online direct aanmelden voor een intakegesprek.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika