Alcohol verslaving stoppen

Behandeltrajecten voor cocaïne – behandeling cocaineverslaving

Kampt u met een cocaïneverslaving? Dan is het noodzakelijk om u te laten behandelen. Bij Vincere wordt doormiddel van een intakegesprek een beeld geschetst van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Hierna krijgt u een adviesgesprek met een psychiater waarbij er wordt gekeken welke behandeling voor u het beste zal werken. Uiteindelijk maakt u de keuze of u met de behandeling wilt starten. Bel nu naar 085 401 25 75 voor het maken van een afspraak, of mail naar info@vincere-ggz.nl dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Vincere beschikt over verschillende behandelvormen, namelijk:

Poliklinische behandeling

Bij de poliklinische behandeling heeft u gedurende een periode van acht weken één-op-één gesprekken met een psycholoog van Vincere. Na deze acht weken komt er een evaluatie of u nog verdere behandelingen nodig heeft.

Vijfdaagse dagbehandeling met optioneel verblijf

De vijfdaagse dagbehandeling houdt in dat u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 in behandeling zult zijn bij een van de behandellocaties verspreidt door heel Nederland. Tijdens de behandeling heeft u de optie om te verblijven in het Sober Living House. U kunt er zelf voor kiezen om het weekend door te brengen op uw eigen woonadres of in het SLH. De dagbehandeling voor cocaïneverslaving duurt 12 à 13 weken. Mocht u geïnteresseerd zijn in het Sober Living House kunt op deze link meer informatie vinden: Sober Living House.

Tweedaagse dagbehandeling

Bij een tweedaagse dagbehandeling bent u twee dagen in de week in behandeling bij Vincere. De behandeldagen beginnen om 09:00 en eindigen om 17:00 uur. De tweedaagse dagbehandeling heeft doorgaans een duur van 9 weken. Mocht het nodig zijn kan er voor de behandeling een detox periode worden gepland. Dit is altijd op basis van het advies van de psychiater.

Avondbehandeling

Bij de avondbehandeling is het mogelijk dat u overdag aan het werk bent en ’s avonds in behandeling bent voor uw cocaïneverslaving. Deze behandeling vindt plaats op dinsdag en donderdag bij de behandellocatie in Sittard. Doorgaans duurt de avondbehandeling voor cocaïne twaalf à dertien weken.

Opname in kliniek

De klinische behandeling houdt in dat u opgenomen wordt in een kliniek van Vincere. Deze klinieken liggen in Nederland, Zuid-Afrika en Portugal. De twee klinieken in Portugal heten The Pine Tree House en The School House. De kliniek in Nederland ligt in Cadier en Keer, een dorpje vlakbij Maastricht. De twee klinieken in Zuid-Afrika zijn gelegen in Plettenberg Bay. Bij een klinische opname wordt er altijd een klinische detox ingepland. De klinische behandeling voor cocaïne duurt exclusief detox 64 dagen. Bij de klinieken in het buitenland duurt een behandeling doorgaans 90 dagen.

Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar een behandeling en wat deze inhoudt? Wij hebben een deskundig team dat gespecialiseerd is in het behandelen van verslavingen. Uiteraard staan wij klaar om elke vraag die u heeft te beantwoorden en al uw onzekerheden weg te nemen. Mail naar info@vincere-ggz.nl of bel 085 401 25 75 om ons te bereiken en de stap te zetten naar een leven zonder cocaïne.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika