Alcohol verslaving stoppen

Cocaïne op latere leeftijd

Heeft u een ernstige ervaring meegemaakt vroeger? Gebruikt u coke om uw emoties weg te stoppen? Of gebruikt u enkel wanneer u het even moeilijk heeft? Elke dag dat u gebruikt is er een te veel. Denk er wel aan dat hulp niet te laat is en dat u niet alleen bent. Wij bieden een klinische behandeling in groepstherapie voor cocaïneverslaafden van 50 jaar en ouder. Het is geen zwakte om aan te geven dat u dit niet alleen kunt. U bent niet alleen. Samen herstellen is goed herstellen. Bel ons op 085 401 25 75 of e-mail ons naar info@vincere-ggz.nl.

50+ groep cocaïneverslaving

Vincere biedt verschillende behandelingen voor uw cocaïneverslaving. In de klinische behandeling in Nederland bieden we zelfs een speciale zogeheten 50+groep voor mensen van 50 jaar of ouder die kampen met een verslaving. U heeft veel meegemaakt in uw leven. Door het gebruik van cocaïne kunt u bepaalde gevoelens minder of niet meer voelen waardoor het lijkt alsof u veel gelukkiger bent tijdens het gebruik. Echter is dit niet het geval en heeft u steeds meer nodig om het gewenste fijne gevoel weer te krijgen. U zit in een neerwaartse spiraal, ook al voelt het door het gebruik niet altijd zo.  U hoeft zich niet te schamen voor uw verslaving. U bent niet alleen. Bel nu voor het maken van een afspraak naar Vincere via 085 401 25 75 of mail naar info@vincere-ggz.nl.

Risico’s cocaïnegebruik

Een nieuwe reeks aan lichamelijke en geestelijke klachten zijn gekoppeld aan cocaïne gebruik op oudere leeftijd. Zo heeft het merendeel van de coke gebruikers last van geheugenverlies, verhoogde kans op hart- en vaatziekte en zijn zij meer vatbaar voor infecties. Ook is de kans op vroegtijdig overlijden 8 keer hoger dan dat van niet gebruikende 50-plussers.

Naarmate mensen ouder worden krimpen hun hersenen, uit onderzoek is gebleken dat de hersenen van cocaïnegebruikers twee keer sneller krimpen dan hersenen van mensen die nog nooit in contact zijn gekomen met cocaïne (3 mm per jaar tegenover 1,5 mm per jaar).

50+ en cocaïneverslaafde? Laat u door ons helpen!

U leest hier dat cocaïnegebruik op vroege leeftijd veel schade toerekent waar u pas jaren later de gevolgen van ondervindt. Ook voor u is het niet te laat! Herstel geeft u alleen, wat u denkt dat de drugs u beloofd hebben; geluk. Wij snappen dat het moeilijk is, vooral wanneer u kinderen of kleinkinderen heeft. Neem contact met ons op via info@vincere-ggz.nl of bel naar 085 401 25 75 voor meer informatie of voor het maken van een intake-afspraak.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika