Alcohol verslaving stoppen

Cocaïne en seks – geen goede combinatie!

Gebruikt u cocaïne en krijgt u hierdoor steeds een grotere drang naar seks, of seksuele handelingen? Of voelt u zich fijner tijdens de seks wanneer u coke heeft gebruikt? Misschien kampt u met een seksverslaving in combinatie met een cocaïneverslaving. Dit vormt een vicieuze cirkel die moeilijk in uw eentje te doorbreken is. Neem nu contact op door te bellen naar: 085 401 25 75 of e-mail naar info@vincere-ggz.nl.

Gebruik cocaïne tijdens seks – vermijd deze combinatie

Cocaïne gebruik tijdens de seks staat bekend als een ervaring bevorderende drug. Echter is het gevaarlijk om drugs te gebruiken tijdens de seks. Coke gebruiken tijdens de seks creëert een onoverwinnelijk, verhoogd zelfbeeld. In verschillende onderzoeken is er aangetoond dat dit een verhoogde kans op misbruik of mishandeling veroorzaakt.

Geestelijke effecten van cocaïne tijdens seks

Cocaïne heeft een grensverleggend effect op uw mentale en emotionele staat, hierdoor zult u eerder dingen doen die u in een normale, nuchtere staat niet eens zult overwegen. U kunt zich tijdens de cocaïne high niet inbeelden dat dingen die u doet niet fijn zijn voor uw bedpartner en wellicht dat diegene het gevoel heeft dat hij of zij in gevaar is. U krijgt door de cocaïne ook meer zin in seks, wat bij sommige kan uitten als een obsessieve drang naar seks, hierdoor zult u grenzen overschrijden wat totaal niet uw bedoeling is, maar u door de cocaïne toch doet. Door cocaïne te gebruiken tijdens de seks creëert u een gevaarlijke situatie voor uw partner

Cocaïne, seks en ziektes

Wellicht heeft u een seksverslaving en gebruikt u daar altijd cocaïne bij, dit houdt in dat u al een ongezonde drang naar seks hebt wat versterkt wordt door de werking van coke. De grensverleggende werking van coke betekent dat u geen rekening houdt met ziektes die u hebt opgelopen met andere bedpartners waar u onbeschermde seks mee heeft gehad. Dit betekent dat u de gezondheid van uw bedpartner in gevaar brengt. Ook is het zo dat u er geen rekening mee houdt dat uw partner wellicht ziektes heeft die u overneemt zodra u onbeschermde seks heeft.

Uitwerking cocaïne op uw seksleven

Ook al krijgt u meer drang naar seks door de cocaïne, veel gebruikers ervaren negatieve effecten van de cocaïne met betrekking tot hun seksleven. Zo krijgt u vroeg of laat last van impotentie, dit betekent voor vrouwen dat zij last hebben van een droge vagina en uiteindelijk niet meer klaar kunnen komen. Bij mannen resulteert dit in moeite hebben met een erectie te houden of te krijgen. Twijfel daarom niet langer en neem contact met ons op. Mail naar info@vincere-ggz.nl of bel naar 085 401 25 75 en breek de cirkel.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika