Alcohol verslaving stoppen

Behandeling Gokverslaving

Gokt u vaak en met hoge bedragen? Wilt u stoppen met gokken of minder gokken? Met de juiste deskundige hulp van onze experts krijgt u weer controle over uw leven. Als gokverslaafde weet u waarschijnlijk diep van binnen wel dat u verslaafd bent. Toch is het voor u een flinke stap om het probleem te erkennen en in behandeling te gaan voor uw verslaving. Zelfs zo’n grote stap, dat bijna niemand die zonder professionele hulp kan zetten. Wilt u echt van uw gokprobleem afgeholpen worden? Laat hier uw gegevens achter, stuur een e-mail naar info@vincere-ggz.nl of bel direct met ons gratis nummer 085 401 25 75.

Uw gokverslaving de baas

Erkennen van een gokverslaving is de eerste en moedigste stap voor de behandeling van uw gokverslaving. Ons team specialisten staat klaar om uw gokverslaving aan te pakken. U krijgt weer grip op uw leven, een leven zonder gokken of andere verslavende middelen. Wacht niet langer, zet vandaag nog de eerste stap en meld u aan voor een intakegesprek.

4 Belangrijke redenen om te kiezen voor behandeling gokverslaving

Gokken kan leuk en ontspannend werken, maar niet voor iedereen. In Nederland zijn er bijna 80.000 probleemgokkers, van het spelen op fruitautomaten, krasloten, bingospel, kaartspellen tot inzetten op sportwedstrijden. Vaak spelen gokverslaafden zich in de schulden en andere problemen.

Wel of niet winnen, telkens opnieuw die spanning opzoeken en ontsnappen aan de realiteit. Gokken heeft vaak echt onbeheersbare en compulsieve gevolgen:

Bent u klaar met uw gokgedrag? Meld u dan nu aan bij Vincere voor een intakegesprek via 085 401 25 75. Tijdens het intakegesprek brengen we uw situatie in kaart waardoor een passend behandelplan opgesteld kan worden.

Behandeling gokken biedt vele voordelen

De stap naar een behandeling van uw gokverslaving is lastig om te zetten, maar biedt u vele voordelen. Kies voor de unieke Vincere behandeling van uw gokverslaving en geniet weer van uw leven:

  • U heeft minder financiële problemen.
  • U bent actiever, energieker en stelt minder uit.
  • U presteert beter op werk of school.
  • Uw relatie met uw partner en contact met familie en vrienden verbetert.
  • U onderneemt meer op gebied van sport en sociale contacten.
  • Uw negatieve emoties als onrust en somberheid nemen drastisch af.

Stoppen met gokken is pas echt winnen!

Een gokverslaving wordt vaak gekenmerkt door maanden- of jarenlange opgebouwde gewoontes. Vincere biedt daarom een uniek en goed doordacht traject voor behandeling gokken.

Stap 1: Meld u aan voor een intakegesprek

Heeft uw twijfels of onze behandelmethode u kan helpen? Of bent u al overtuigd en wilt u zo snel mogelijk starten? Bel dan direct voor een intakegesprek met een psycholoog om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen en een passende behandeling te bespreken.

Stap 2: Het intakegesprek voor behandeling gokken

Na aanvraag plannen we samen een afspraak voor een intakegesprek met onze verslavingspsychologen. Hierin inventariseren we uw klachten en brengen we uw problemen in kaart. De intakegesprekken zijn mogelijk op verschillende locaties: Sittard, Heerlen, Cadier en Keer, Venlo en Amsterdam.

Stap 3: Adviesgesprek en behandelplan gokverslaving

Op basis van het intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de behandeling van uw gokprobleem. De psychiater geeft u (na overleg met de psycholoog) het advies over de behandelvorm die het beste bij u past, duur en locatie. Na afloop van het adviesgesprek beslist u of u wel of niet met de behandeling gaat starten.

Stap 4: Start behandeling gokken

Nu gaat het echte werk beginnen. Uw Casemanager gaat u bellen wanneer uw behandeling kan gaan starten. Samen met de behandelaar gaan we uw gokverslaving aanpakken op een manier die volledig bij u past! Met alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Stap 5: Nazorg behandeling gokken

Na de behandeling voor uw gokverslaving volgt een belangrijke fase, de nazorg. Dankzij ons speciaal ontwikkelde nazorgtraject maakt u stap voor stap succesvol de stap naar een leven zonder gokverslaving.

Wat kost behandeling gokken?

Behandeling voor uw gokverslaving wordt vergoed door uw zorgverzekering. Wij regelen dit rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Hierdoor heeft u hier geen omkijken naar. Indien uw zorgverzekering uw behandeling slechts deels vergoed, nemen wij het overige deel voor onze rekening.

Wel is het wettelijk verplichte eigen risico van toepassing. Heeft u dit jaar tot nu toe minder medische kosten gemaakt dan het eigen risico van uw basisverzekering? U betaalt dan maximaal het eigen risico dat nog openstaat. Dit jaar al meer kosten gemaakt dan uw eigen risico? U betaalt dan niets.

Lees meer over vergoeding van gokverslaving behandeling

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika