Alcohol verslaving stoppen

Seks en cocaïne – Combinatie en risico’s van seks en cocaïne

De combinatie van seks en cocaïne komt vaak voor. Dit komt omdat cocaïne uw libido verhoogt en u onoverwinnelijk kan laten voelen. Een verslaving aan seks en cocaïne kan echter vernietigend werken in uw leven. Net als iedere verslaving wordt de drang ernaar steeds groter waarbij u in een vicieuze cirkel terecht kunt komen. Neem contact met ons op en breek los van uw verslaving. Wij zijn gespecialiseerd in verslavingszorg en helpen u los te breken van uw problematiek. Neem daarom telefonisch contact op via 085 401 25 75 of mail naar info@vincere-ggz.nl voor meer informatie.

Seks en cocaïne – hoe gaan seks en cocaïne samen?

Veel mensen combineren seks en cocaïne. Coke staat namelijk bekend als een zeer stimulerend middel dat grensverleggend werkt op uw mentale en emotionele staat. Dit geldt ook op seksueel vlak waarbij het u kan stimuleren om nog meer seks te hebben. Een seksverslaving hangt daarbij in de lucht. Seks kan op zichzelf namelijk ook erg verslavend werken. Als u dit dan ook combineert met cocaïneverslaving dan brengt dit gevaarlijke risico’s met zich mee.

Seks en cocaïne – waarom cocaïne voor seksuele risico’s zorgt

Een voornaam effect van cocaïne is dat het tijdelijk uw zelfbeeld kan vergroten. Daar hangt mee samen dat u risico’s zult nemen die u normaal gesproken niet zou nemen. Op het vlak van seks kan dat leiden tot onverantwoord en onveilig gedrag. Wanneer u zich onverantwoord gedraagt kunt u de grenzen van uw bedpartner niet respecteren. De grootheidswaan waar de cocaïne voor zorgt kan dan vernietigend werken. Daarnaast kunt u onveilige seks hebben waarbij u en uw partner het risico lopen op een seksueel overdraagbare aandoening (SOA). Het staat voor zich dat dit ernstige gevolgen kan hebben. Houden seks en cocaïne u in hun greep en kunt u er niet meer mee stoppen? Dan is een behandeling van verslaving sterk aan te raden.

Seks en cocaïne – seksuele nadelen van cocaïne

Ook al ervaren veel mensen een kortdurende seksuele drang bij het innemen van cocaïne, het brengt ook seksuele nadelen met zich mee. Cocaïne kan er namelijk voor zorgen dat u impotent raakt. Zowel mannen als vrouwen ervaren in sommige gevallen dat ze moeite met seks hebben. Zo kunnen mannen last krijgen van een erectiestoornis en vrouwen een droge vagina krijgen. Daarmee wordt klaarkomen haast onmogelijk.

Afkicken seksverslaving en cocaïneverslaving

Het hebben van seks en gebruiken van cocaïne werkt desastreus in uw leven. Voor u het weet zijn beiden onlosmakend met elkaar verbonden en bent u niet meer in staat ermee te stoppen. Wilt u graag losbreken van uw seksverslaving en cocaïneverslaving ? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in verslavingszorg en helpen u weer op het rechte pad. Hierdoor kunt u weer op een verantwoorde wijze genieten van het dagelijkse leven, zonder obsessieve gedachten en gedragingen. Neem daarom contact met ons op en stuur een e-mail naar info@vincere-ggz.nl. Daarnaast kunt u ons bellen op het nummer: 085 401 25 75. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer hoe wij u kunnen helpen. Ook hunnen wij hulp bieden als er sprake is van de combinatieverslavingen seksverslaafd en speed-verslaafd of seksverslaafd en GHB-verslaafd.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika