Alcohol verslaving stoppen

Verslaafd aan seks en GHB combineren – effecten en risico’s

Net als alcohol heeft GHB een verdovend effect op uw hersenen. Bij gebruik van een lage dosis GHB kunnen uw (seksuele) grenzen en angsten verdwijnen en kunt u opgewonden raken. De combinatie van seks en GHB komt daarom vaak voor. Er zijn echter mensen die kampen met een verslaving aan seks. Bij hen kan GHB voor ernstige risico’s zorgen. Omdat GHB uw grenzen verlegt, neemt de kans op onverantwoord seksueel gedrag sterk toe. AIs u verslaafd bent, raden wij het sterk aan om af te kicken van seks en GHB. Neem daarom contact met ons op. Bel naar 085 401 25 75 of mail naar info@vincere-ggz.nl zodat wij u kunnen helpen.

Seks en GHB – Wat is GHB en hoe werkt het?

GHB is een kleur- en geurloze vloeistof dat voor een verdovend effect zorgt. Gebruikt u een lage dosis GHB, dan geeft u dit een lichte dronken roes. Daarmee verdwijnen de barrières die u in uw hoofd ervaart waardoor u er opgewonden van kunt raken. Er zijn echter ook bijwerkingen van GHB waarbij u kunt denken aan;

  • Misselijk worden;
  • Duizelig zijn;
  • Tijdelijke verlies van geheugen (black-out);
  • Hersenschade.

GHB is erg lastig te doseren waarbij de kans op een overdosis erg groot is. Dit kan als gevolg hebben dat u bewusteloos of zelfs in coma raakt. Zeker in combinatie met alcohol moet u erg oppassen. Beide middelen hebben immers een sterk verdovende werking op uw hersens. Hierdoor kunt u al van een kleine hoeveelheid alcohol en GHB een black-out krijgen. Lees meer over een alcoholverslaving.

GHB en seks – wat is het effect van GHB en seks

GHB-gebruikers krijgen over het algemeen meer zin in seks bij het gebruik van GHB. Zowel mannen en vrouwen worden er namelijk meer ontspannen door. Daarnaast kunnen mannen langer hun erectie behouden bij GHB-gebruik en zorgt het voor een heviger orgasme. Er zijn echter veel nadelen die hangen aan de combinatie van GHB en seks. Omdat GHB uw grenzen verlaagt, bent u eigenlijk niet uzelf. Daarom kunt u dingen doen die u in werkelijkheid helemaal niet wilt. Dingen die op dat moment slim lijken, kunnen later een vernietigende werking op u hebben. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van ongewilde of onveilige seks. Niet voor niets wordt GHB ook wel de verkrachtingsdrug (rapedrug) genoemd. Wilt u graag afkicken? Neem dan contact met ons op.

Verslaafd aan seks en GHB

GHB kent enkele positieve effecten op seks. U moet echter oppassen als u verslaafd bent aan seks en GHB. De kans op een overdosis lonkt namelijk altijd. Daarbij zult u bij een seksverslaving ongezond en onverantwoord gedrag vertonen op het vlak van seks. Daar hangt het gebruik van GHB dan ook vaak mee samen. Voor u het weet bent u verslaafd aan de combinatie en niet meer in staat om zelf te stoppen. Dit brengt heftige en negatieve gevolgen met zich mee, zowel voor u als voor uw dierbare naasten.

Zoek hulp bij uw verslaving aan seks en GHB

Toch is het nooit te laat om hulp te zoeken. Bel ons daarom op 085 401 25 75 of mail naar info@vincere-ggz.nl zodat wij u kunnen helpen met uw verslavingen. U kunt er daarbij op rekenen dat wij op een vertrouwelijke en professionele manier omgaan met uw gegevens. Wij kunnen u persoonlijk en effectief behandelen bij een seksverslaving. Lees voor meer informatie onze pagina met veelgestelde vragen over seksverslaving.

Direct hulp nodig?

 

 

Waarom Vincere?

Geen eigen bijdrage

Dubbele diagnosegroep

Persoonlijke benadering

Geborgen sfeer

Korte wachttijden

Uitgebreid behandelaanbod

Engelstalige behandeling

Ouderen groepen (50+)

Familieprogramma voor naasten

Intensief behandelprogramma

Klinieken in Portugal en Zuid Afrika